Állásinterjún minek kábítanak a céges átlagbérrel? Az mit számít nekem csak az érdekel én mennyit kapok majd
Állásinterjú ahol a főnök meg a biodíszlet HR-es liba arról pofáznak hogy mennyi a céges átlagbér. És nem értették ez miért is nem érdekel engem, mondtam is nekem az számít én mennyit kapok!
Az nem érdekel hogy a céges managerek meg a cégvezető horrormagas fizuja miatt kijön ilyen 350.000-es átlagbér, engem meg felvennének btto 140-el.
Meg is mondtam nekik, de nem tetszett/nem értették.
Vajon miért gondolták hogy érdekel engem a céges átlag ha én meg lófüttyöt se kapnék?
Hát egyébként nagyon a nyelvemen volt hogy azt mondom nekik ha ennyi a céges átlag és ez szerintük nekem a huszadmelósnak releváns, akkor meg is dumáltuk vegyenek fel a céges átlaggal !
Tényleg kár volt kihaygni mit szóltak volna.
Az a dolguk, hogy vakítsanak.
Ilyenkor kell:
"Az nagyon szép összeg, egyébként, tudnának felvilágosítást adni arról, a konkrét munkakörben az átlagfizetés mennyi? "
Én is ezt mondtam a saját szavaimmal. Megmondtam engem nem érdekel a céges átlag azt mondják én mennyi kapok majd.
És akkor kiderült a btto 140, és akkor akadtam ki és meg is mondtam tudom hogy a 350-es átlag úgy jött ki hogy a teljes vezetés meg ilyne olyan főmufti kapja a horror pénzt a sima melós meg egy marék aprót.
Nem tetszett nekik.
"Kit érdekel mennyit kapnak a csinovnyikok?"
Ők hívtak be engem.... erről tán ennyit.
És engem se érdekel mennyit kapnak OTT a melósok. nem megyek oda.
"Nélkületek elmegy a cég, "
Magyarázd már el hogy melósok nélkül elmegy a cég.... agyam megáll.
Egy adott melós nélkül elmegy a cég, de úgy általában a melóősok nélkül meghalt a cég.
Ott ülhet a nagypofájú manager és kit menedzsel ha nincs senki alatta?
Tábornok hadsereg nélkül? Az mi-egy bohóc?
Egy adott melós nélkül elmegy a cég, de úgy általában a melóősok nélkül meghalt a cég.
Ez pontosan így van. De melós mindig lesz, egy adott melos meg a kutyat nem erdekli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!