Csongrád megyében érettségivel átlag havi 320 nettó fizetés jónak számít vagy váltani kellene?
Minek menjek Pestre? Itt van saját felújított , komfortos lakásom és munkám amiből jól elélek.
Pesten legalább nettó 500-600 kellene, hogy olyan albérletet kivegyek mint a mostani lakásom.
Hát nem tudom én nézegettem Pesti albérleteket és 120-ért a putri kategória van az se jó helyen.
Jelenleg pár kilométerre lakok a munkahelytől, bár autóval járok be de akkor se mindegy, illetve a belváros is itt van pár kilométerre.
A lakásom pedig teljesen felújított és a legmodernebb gépekkel és bútorokkal van berendezve.
Olyan lakás ami hasonló Pesten és nem 30 km-re van bentről az ilyen 220-250 körül mozgott.
Értékesítés, webshop és üzletben egyaránt.
H-P 9-17 óráig
Te melyik utcában laksz és milyen lakásban? :)
Nem vágok én fel semmire, csak közöltem, hogy egy saját új, modern sorházban lakok alsóvároson :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!