Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek lenne rá kereslet?

Szerintetek lenne rá kereslet?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megy már a graffiti festmények elkészítése vászonra amiket eddig nem adtam el de szerintem bőven lenne rá kereslet de inkább meghallgatom más véleményét is hogy mit gondol erről mert arra gondoltam hogy ha lesz adventi vásár akkor pesten vennek egy bódét ahol arulnám és közben csinálnám az olyanokat amiket ott kérnek tőlem es ehhez elvinném a kellő felszerelést

2020. nov. 22. 11:13
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:

Vagy ha mindkettő van az a jó! A facebook oldalt csak azért írtam, mert rugalmasan tudsz a hirdetésekre költeni, meg az elérhetőség is nagy.Ha amúgy is szereted ezt csinálni, akkor az egy nagy előny!

Dolgozz kitartóan! Sok sikert kívánok hozzá.

2020. nov. 26. 08:55
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, találtál már kiadó bódét? Mennyi van meg a tervezett készletből? Alapanyagból?

Üzleti terv hogy áll?

Vagy még csak az izmot gyűjtöd a röhögéshez?

2020. nov. 26. 10:13
 23/44 A kérdező kommentje:
Az osszes kerdesedre van valasz nem magadbol kell kiindulni attol mert neked semmi se jon be ez eletben😉😉
2020. nov. 26. 14:17
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Akkor várom a válaszokat :)

Nem tudom mi számít bejött életnek és mi nem, de azt hiszem átlag felett vagyok szakmailag bőven...

2020. nov. 27. 10:25
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

A 17es válaszolóval egyetértek és idézem:

röhelyesek a megnyilvánulásaid

2020. nov. 27. 11:47
 26/44 A kérdező kommentje:
Na várom az allitasodat miert vagy szakmailag az atlagon felul mert olyan dolgokat en is birok allitani ami nem igaz😉😉
2020. nov. 28. 00:29
 27/44 A kérdező kommentje:
Na meg egy celtudatos ember akinek rohelyes a megnyilvanulasom csak akkor halkan megsugom hogy nem kell irni perszemegertem ha az unalmas senkihazi eletedbol erre futja hogy nincs egy ertelmes megnyilvanulasod csak a szadat jartatod es meg csak nem is a kerdesre valaszoltal😉😉
2020. nov. 28. 00:31
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem esett le, hogy többen válaszolnak egy kérdésre...

Egyébként autóiparban vezető vagyok.

Ellenben te továbbra sem válaszoltál

2020. nov. 28. 17:34
 29/44 A kérdező kommentje:
Na akkor latszik hogy kozod sincsen a temahoz de azert jartatod a szadat hogy megmutasd te ertesz mindenhez kozben meg baromira nem es ebbol latszik hogy a szakmadon belul is csak kozepszeru vagy
2020. nov. 29. 00:11
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Így van, én nem értek hozzá a 20 év családi vállalkozásban eltöltött idő ellenére sem.

Érdekes, hogy továbbra sem válaszolsz a gyakorlati kérdésekre.

Most akkor ki él álomvilágban?

2020. nov. 30. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!