Szerintetek lenne rá kereslet?
Figyelt kérdés
Nagyon jól megy már a graffiti festmények elkészítése vászonra amiket eddig nem adtam el de szerintem bőven lenne rá kereslet de inkább meghallgatom más véleményét is hogy mit gondol erről mert arra gondoltam hogy ha lesz adventi vásár akkor pesten vennek egy bódét ahol arulnám és közben csinálnám az olyanokat amiket ott kérnek tőlem es ehhez elvinném a kellő felszerelést2020. nov. 22. 11:13
11/44 A kérdező kommentje:
7 valaszolonak pedig nem csinalok betuket inkabb taj kepeket meg ehhez hasonlokat nezd meg skech art videot YouTube on az o otleteit valositom meg mert meg ugy nincs sajat elkepzelesem es kereslet meg lenne ra azok alapjan mar mint amit az instam alapjan felmertem a 427 kovetombol 117 kattintott az igenre hogy venne karacsonyra rendelessel amit en szallitanek ki ami nem rossz arany sot nagyon is jo kezdesnek
2020. nov. 22. 18:40
12/44 anonim válasza:
féltékenykedő embernek tűnök.
Te pedig hisztisnek tűnsz.
Ugyan mire legyek féltéken ha nemis tudom h milyen képekre gondolsz ha nem irod le?
okés látom h az utsó kommentedben irtad h hasonló kép mint ..
Ezzel kellett volna kezd.
Igy már azt mondom próbáld meg szerintem szép
13/44 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem ezek giccs kategória. Nem a technikai tudással van a baj, hanem a témaválasztás, mondanivaló és művészet hiánya. Ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor ezen a területen is képezd magad, mert akkor nem leszel több, mint a búcsús, vásáros festők, csak más stílusban. Bár arra is tömegigény van ez tény sajnos. Ha komolyan csinálod, akkor galériákba is bekerülhetnél, ami azért valljuk be nagyobb dolog, mint a vásári szint.
14/44 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelonek igazad van de nem reg kezdtem es nem vagyok meg azon a szinten de mindent bela adok hogy ott legyek amit mondasz
2020. nov. 23. 10:28
15/44 A kérdező kommentje:
Utolso elotti kommentelonek pedig igen hisztisnek is tuntem de neked se egybol azt kellett volna mondanod amit hanem kerdezneed kellett volna
2020. nov. 23. 10:29
16/44 anonim válasza:
Igen, ez egy tanulás, de normális. Olvass utána Jean-Michel Basquiatnak, ha nem ismered a munkásságát.
17/44 Ibw4x válasza:
Röhejesek a megnyilvánulásaid..
18/44 A kérdező kommentje:
Miert is?
2020. nov. 25. 00:12
19/44 anonim válasza:
Szia!
Szerintem facebook oldalt is hozz létre , ahol tudod magadat reklámozni, feltölteni a munkáidat.
mindenkèppen kell egy platform neki, illetve a hirdetésekre is költs.megrendelésre is tudsz készíteni így, a meglévő munkáidat is eladhatod.. én online felületet mindrnképp adnék a helyedben a dolognak. Igényesen csomagolhatod kiszállíttathatod.. Igényes szép munkáért fognak fizetni, főleg ha tudsz személyreszabott munkákat eladni.
20/44 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a pozitiv visszajelzest jol esik ez a tamogato uzenetet hogy latsz benne lehetoseget es en is igy gondoltam ezeket csak az fb helyett instara gondoltam mert fb nincs es ugy is terveztem hogy amilyet kernek a vevok olyat keszitenek ami meg mar kesz van azt olcsobban adnam
2020. nov. 25. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!