Kézzel fogható játékokkal mennyit lehet keresni szerintetek?
Ha bemegyünk egy játékboltba rengeteg fajta tábla,társas,kártya stb. játékot lehet találni. Szerintetek mennyit lehet keresni egy ilyen vállalkozással?
Ha sok egyedi játékot tervez meg és hoz létre az illető ami kapósabb, akkor a későbbiekben hozhat nagyobb bevételt?
Bármilyen véleményere kíváncsi lennék.
Amit te a játékbolban látsz, annak 99%-a made in prc, a többi tajwani...
Egyedi játékokat ma már nem tudom vesznek-e, én tegnap a nemrég vett házunk régi óljának lomolásakor találtam egy labirintus játékot, fából volt és egy golyót kell egyensúlyozni rajta. Ezeréves, de nekem tetszett, retro. Ma már ilyet nem találsz. Hogy kelendő-e nem tudom. Ma már a tablet meg a telefonok az úr, már a hároméves is azt nyomkodja.
Sok vállalkozáson gondolkodtam és mindnek utána jártam, de végül ez villant be. A legtöbb játékot ismerem ezért olyanokat találtam ki amik sokkal nagy szabásúbbak mégis egyszerűek, és a Korosztályomnak (20+) még kedve is lenne ilyenekkel játszani hiába van számítógépük. Rengeteg + dolgot teszek mellé amit sehol sem láttam idáig. Úgymond a játékoknak egy újabb generációját megalkotni. Jelenleg két játék hamarosan már el is fog készül.
De mégis zavaró, hogy ez az ötlet egy éve csak úgy jött és nem láttam át mennyit hozhat be ha elkészül. Vannak olyan táborok akik szeretik az effajta játékokat, de az a célom hogy azokat is megfoglya akik amúgy nem szeretik a kézelfogható dolgokat.
Ha ez így működik ki mekkora összegű havi keresletre tippelni mondjuk 2 kész játéknál?
Az sincs kizárva, de egyenlőre mások vannak tervben.
Talán a későbbiekben.
Belevágok persze :D
Pláne, hogy már majdnem 1 milliót belefektettem és nálam ez nem kevés pénz még. Ráadásul én látom át a dolgokat igazán és magabiztos vagyok a terveimben.
De köszi a támogatást! Sok sikert neked is! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!