Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig lesznek tarthatóak a...

Meddig lesznek tarthatóak a mostani semmi bérek ilyen áremelkedések mellett?

Figyelt kérdés

Mert a munkahelyen normális bért nem adnak, átmennék máshova de érdemben ott se több.

Meddig lesznek tarthatóak ilyen árak mellett a nevetséges bérek?

2020. nov. 5. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Huppsz, beleestem a munkaügyis troll csapdájába, basszus...

(9-es vagyok)

Ha ezt tudom, nem is válaszolok - azt hittem valaki komolyan kérdezi, de ne haragudj, az őrjöngésedhez nem fogok asszisztálni.

2020. nov. 6. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Ügyes vagy, Balu, elsőre én sem vettem észre, hogy te vagy az. Mondjuk nyáron még úgy volt, hogy hat éve nem volt béremelés, de ebbe most ne menjünk bele.
2020. nov. 6. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

NÉGY ÉVE NEM nyúltak a béremhez! NÉGY ÉVE!" - :D :D :D

2017-ben konkrétan nettó 700 Ft-os órabérem volt (feketén, bejelentés nélkül).

Utoljára tavasszal dolgoztam egy vállalkozónak, akkor már 8 órában nettó 40 ezerért (persze feketén, építőipar, és én egyben lenyomom a 8 órát, semmi evés, telefonozás, vagy cigizés).

Nyár óta már nem tud annyit fizetni a vállalkozó, hogy neki dolgozzak - most favágással foglalkozok, vagyis hívnak egy majmot (alpintechnikás favágó) aki előadja, hogy: "Marikanéni, ez a fenyőfa 15 méter magas, veszélyes, nehéz sok munka, 100 ezerért kivágom magának!" Ekkor jövök én, derekamon lánc, 2 karabiner, mosolygok egyet, felmászok, és 60-ért kivágom 1.5 óra alatt :)

2020. nov. 6. 12:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Ááááá.... Akkor ezért nem válaszolt a legelső kérdésemre! :-D
2020. nov. 6. 13:22
 15/17 A kérdező kommentje:

"akkor már 8 órában nettó 40 ezerért ("

Nyilván napi 40-ért eltaláltam?

2020. nov. 6. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Igen, napi 40, de hajtani kellett - favágásnál nem kell hajtani, és jóval többet fizet (ennyit a vállalkozó már nem tud adni).

2020. nov. 6. 15:15
 17/17 anonim válasza:
Remelem nem az utolso gurulo krumpliert fogunk nyakat vagni.
2021. szept. 8. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!