Meddig lesznek tarthatóak a mostani semmi bérek ilyen áremelkedések mellett?
Mert a munkahelyen normális bért nem adnak, átmennék máshova de érdemben ott se több.
Meddig lesznek tarthatóak ilyen árak mellett a nevetséges bérek?
Huppsz, beleestem a munkaügyis troll csapdájába, basszus...
(9-es vagyok)
Ha ezt tudom, nem is válaszolok - azt hittem valaki komolyan kérdezi, de ne haragudj, az őrjöngésedhez nem fogok asszisztálni.
NÉGY ÉVE NEM nyúltak a béremhez! NÉGY ÉVE!" - :D :D :D
2017-ben konkrétan nettó 700 Ft-os órabérem volt (feketén, bejelentés nélkül).
Utoljára tavasszal dolgoztam egy vállalkozónak, akkor már 8 órában nettó 40 ezerért (persze feketén, építőipar, és én egyben lenyomom a 8 órát, semmi evés, telefonozás, vagy cigizés).
Nyár óta már nem tud annyit fizetni a vállalkozó, hogy neki dolgozzak - most favágással foglalkozok, vagyis hívnak egy majmot (alpintechnikás favágó) aki előadja, hogy: "Marikanéni, ez a fenyőfa 15 méter magas, veszélyes, nehéz sok munka, 100 ezerért kivágom magának!" Ekkor jövök én, derekamon lánc, 2 karabiner, mosolygok egyet, felmászok, és 60-ért kivágom 1.5 óra alatt :)
"akkor már 8 órában nettó 40 ezerért ("
Nyilván napi 40-ért eltaláltam?
13-as vagyok
Igen, napi 40, de hajtani kellett - favágásnál nem kell hajtani, és jóval többet fizet (ennyit a vállalkozó már nem tud adni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!