Akik turizmusban dolgoztak most van munkátok? Van más is akit fizetetlen szabira küldtek? Oszd meg tapasztalatod kérlek
munkanélküli (3 hónap)
ha addig nem változik semmi, szerintem elhagyom ezt a mocsadék országot
persze tudom, hogy a turizmus nem csak itt halt be, de külföldön még így is több lehetőség van
itt mindenhol csak a kifogásokkal jönnek
nem szar a munka, bárhova elmennék dolgozni jelenleg, de persze nem vesznek fel sehova mert túlképzett vagyok
másik helyre meg még nincs elég tapasztalatom
a vírus előtt meg évekig azt hallgattam, hogy a diplomám szart sem ér
na akkor döntsük már el melyik.... szánalmas ez fos magyarország
Így van, egyetértek.
Pont ugyanaz a szitu, van ahova túlképzett vagyok, vagy máshova nincs 2-3 év tapasztalatom.
Ha a turizmusba nem voltál ugy bejelentve ahogy dolgoztál ráadásul még megsem kapod azt a munkanélkulit ami a minimálisnál is kevesebb.
ja és csak 3hóig.
Én dolgoztam kulföldön, amikor eljöttem egy munkahelyről mindenféle plusz juttatásokat kaptam, egyfajta végkielégítést és csak munkaközvetítők voltak.
Amikor az adott országból is eljöttem több 100euros adóvidszatérítések jöttek pluszba. Ja és amikor munkát kerestem 100x egyszerűbb volt.
Sosem volt olyan h fölöslegesen állsinterjúra mentem volna.
Ott mindig felvettek.
És olyanra amilyenre ithon fel se vesznek, de hogy miért nem értem a szuper okos IQ-s logikájukat a magyar munkáltatóknak akik kb.ugy bánnak a dolgozókkal sokszor mint vmi szolgákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!