Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek van minimálbér ha...

Minek van minimálbér ha lehurrogják az embert ha annyit akar adni?

Figyelt kérdés

Úgy beszélnek az emberről mint a szakadt rongyról ha minimálbért akar adni egy munkásnak , akkor minek kell ezt bevezetni egyáltalán?

Végzettség nélküli munkára faluhelyen milyen bért kellene adni?

Na meg mindenki csak azt látja, hogy ő kap 110 ezer forintot de azután nekem meg be kell fizetni még adókat az ő egészségügyi támogatását , meg még ami juttatásokat kapnak az egy évre lebontva rengetet pénz, tehát én több mint 200 ezer forintot ráköltök egy munkásra és akkor ez mi?

2020. nov. 1. 16:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Volt pár éve valamelyik bűnügyi műsorba egy ügy, ahol egy tanyagazda hajléktalanokat meg hasonló nagyon rossz egzisztenciális helyzetű embereket keresett, hogy tanyakörüli munkákért szállást adjon nekik. Konkrétan disznóólszerű putris odvakban szállásolta az embereket, rabszolgaként a tanyán. A bíróságon meg ott hebegett, hogy hát ő nem is érti, ő azt hitte hogy jót tesz ezzel hogy "segít" azokon az embereken.

Na kérdező te is valami ilyesmi vagy. :D

2020. nov. 1. 19:11
 32/41 A kérdező kommentje:

Én voltam kezdőként béna?? Azért van saját vállalkozásom ugye?

Én nem sírtam kezdő vállalkozóként, hogy sokszor nullára jöttem ki a befektetések miatt vagy mínuszba ha nem jött be egy ötlet!

Az emberek meg semmi felelősségel akarnak fél milliókat keresni, hát ez nem így megy! Pesten lehet de ott az élet is drága, itt faluhelyen alig kell költeni valamire , otthon laknak vagy az örökölt házban csak ételre kell a pénz de abból adok én is eleget, aki meg sörözik annak is lehet venni a benti hütőből nap végén

2020. nov. 1. 19:11
 33/41 A kérdező kommentje:

Persze! Kérdezd meg azokat a családokat akik miattam tudnak enni mert ételt tehetnek az asztalukra a pénzből amit keresnek meg az állatokból amit kapnak!

Közmunkára elmennének abból mi lenne? És sokan abból éldegélnek itt mint inkább jönnének hozzám ahol többszörösét megkapják meg a megbecsülést , de hát dolgozni nem szeretnek sokan!

Csak nálam nincs piálás munka közben, maximum munka után lehet!

2020. nov. 1. 19:14
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozása bárkinek lehet. Sőt, általában azoknak szokott,akik nem bírjak elviselni a főnököt vagy bénák.
2020. nov. 1. 19:14
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért állapítanak meg minimálbért, mert ha rajtad múlna, belépőt szednél a rabszolgáidtól.
2020. nov. 1. 19:15
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Mégis igazam volt. Már az előző kérdésnél megmondtam, hogy mi lesz a reakciója :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2020. nov. 1. 19:21
 37/41 A kérdező kommentje:

#35 Persze.. azért van fizetésen felül napi 1 sör, évente kétszer disznó vagy csirkék osztása, meg év végi buli ahol én állok mindent mert rabszolgáim vannak..

Na megyek mert én nekem hajnal 4-kor riadó , hamarabb bent vagyok mint az embereim és később végzek, de biztos rossz vagyok

2020. nov. 1. 19:27
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért érsz rá három naponta ide írogatni a mániákus elmebeteg kitalálmányaidat, mert olyan keményen dolgozol. :D
2020. nov. 1. 19:36
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Az egyéni vállalkozás ezzel jár, h reggeltol estig munka. Nem csak te csinálod ezt. Csak te kapsz is érte penzt, míg ők nem
2020. nov. 1. 19:52
 40/41 anonim ***** válasza:
57%

"A minimálbér bruttó összege 161eFt"

Valóban, de a bruttó béren felül van még a munkáltató közterhe is. Összesen 188.370 a munkáltató költsége.

2020. nov. 2. 02:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!