Minek van minimálbér ha lehurrogják az embert ha annyit akar adni?
Úgy beszélnek az emberről mint a szakadt rongyról ha minimálbért akar adni egy munkásnak , akkor minek kell ezt bevezetni egyáltalán?
Végzettség nélküli munkára faluhelyen milyen bért kellene adni?
Na meg mindenki csak azt látja, hogy ő kap 110 ezer forintot de azután nekem meg be kell fizetni még adókat az ő egészségügyi támogatását , meg még ami juttatásokat kapnak az egy évre lebontva rengetet pénz, tehát én több mint 200 ezer forintot ráköltök egy munkásra és akkor ez mi?
@17:20
Nincs neki semmiféle vállalkozása. Az egész amit leír csak a fejében létezik, mert egy rögeszmés elmebeteg, aki erre élvez, hogy ezt a témát latolgatja.
Igen és akkor mit csinál a fiatal aki nem akar elköltözni innen 100 km-re? Beáll közmunkára apró pénzért? Vagy a szüleivel tartatja el magát? Ez nem ritka sajnos itt se mert büdös nekik a munka!
Én munkát kínálok , napi kiegészítő jutalékokkal meg évente 2 alkalommal is elég szép összegű jutalékokkal.
A fizetés meg növekszik minél több évet tölt el itt!
Vagy talán a pályakezdő hozzá nem értőnek egyből több száz ezret kéne kínálni? Ki is kell azt termelni valamiből!
Látom már más is hivatkozik a felajánlásomra. :D (Köszi, #11-es :) )
Szegény kérdező viszont úgy látszik csak mellébeszélni tud. Mindegyik kérdésénél, ahol szóba hozzuk/hozom, egyszerűen fülét-farkincáját behúzva, rettegve hogy valaki jobban tudná csinálni mint ő, figyelmen kívül hagyja a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!