Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek van minimálbér ha...

Minek van minimálbér ha lehurrogják az embert ha annyit akar adni?

Figyelt kérdés

Úgy beszélnek az emberről mint a szakadt rongyról ha minimálbért akar adni egy munkásnak , akkor minek kell ezt bevezetni egyáltalán?

Végzettség nélküli munkára faluhelyen milyen bért kellene adni?

Na meg mindenki csak azt látja, hogy ő kap 110 ezer forintot de azután nekem meg be kell fizetni még adókat az ő egészségügyi támogatását , meg még ami juttatásokat kapnak az egy évre lebontva rengetet pénz, tehát én több mint 200 ezer forintot ráköltök egy munkásra és akkor ez mi?

2020. nov. 1. 16:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Jó estét Döbrögi úr, a fiatalok továbbra sem fognak elmenni 110 ezerért gályarabnak. Az előző kérdésednél kellene válaszolni annak a vállalkozónak, aki felajánlotta a segítségét vallalkozasfejlesztesben.
2020. nov. 1. 17:20
 12/41 anonim ***** válasza:
97%

@17:20

Nincs neki semmiféle vállalkozása. Az egész amit leír csak a fejében létezik, mert egy rögeszmés elmebeteg, aki erre élvez, hogy ezt a témát latolgatja.

2020. nov. 1. 17:24
 13/41 A kérdező kommentje:

Igen és akkor mit csinál a fiatal aki nem akar elköltözni innen 100 km-re? Beáll közmunkára apró pénzért? Vagy a szüleivel tartatja el magát? Ez nem ritka sajnos itt se mert büdös nekik a munka!

Én munkát kínálok , napi kiegészítő jutalékokkal meg évente 2 alkalommal is elég szép összegű jutalékokkal.

A fizetés meg növekszik minél több évet tölt el itt!

Vagy talán a pályakezdő hozzá nem értőnek egyből több száz ezret kéne kínálni? Ki is kell azt termelni valamiből!

2020. nov. 1. 17:29
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Az ápolók megint bekapcsolva felejtették a wifi-t
2020. nov. 1. 17:35
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, értjük mi, csak vedd már be a gyógyszered.
2020. nov. 1. 17:37
 16/41 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ezt a gyógyszerest viccelődést, a gyógyszerek nem vicc tárgyai, bár én a házi pálinkára és pár sörre esküszöm. (Szigorúan munka után és hétvégén mielőtt még ezzel jönne itt valaki!)
2020. nov. 1. 17:38
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
A minimálbér azért van kitalálva, hogy a Döbrögi féle "vállalkozók" ez alatt ne fizethessenek, mert bizony lenne hozzá pofájuk, hogy 40e-el kiszúrják az ember szemét egy havi munkáért.
2020. nov. 1. 17:45
 18/41 anonim ***** válasza:
76%

Látom már más is hivatkozik a felajánlásomra. :D (Köszi, #11-es :) )

Szegény kérdező viszont úgy látszik csak mellébeszélni tud. Mindegyik kérdésénél, ahol szóba hozzuk/hozom, egyszerűen fülét-farkincáját behúzva, rettegve hogy valaki jobban tudná csinálni mint ő, figyelmen kívül hagyja a hozzászólást.

2020. nov. 1. 18:02
 19/41 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem elég gáz, ha egy vállalat nem tud kitermelni többet mint a minimálbér vagy a tulaj smucig. Rengeteg ilyen van, jobb esetben arra jelent be és borítékban kapsz többet - kivéve, ha a tulajnak kell egy új bmw, mert most válságvan+++
2020. nov. 1. 18:06
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan van még ember aki látta ennek a gyagyásnak a többi kérdését, és elhiszi egy szavát is?
2020. nov. 1. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!