Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek van minimálbér ha...

Minek van minimálbér ha lehurrogják az embert ha annyit akar adni?

Figyelt kérdés

Úgy beszélnek az emberről mint a szakadt rongyról ha minimálbért akar adni egy munkásnak , akkor minek kell ezt bevezetni egyáltalán?

Végzettség nélküli munkára faluhelyen milyen bért kellene adni?

Na meg mindenki csak azt látja, hogy ő kap 110 ezer forintot de azután nekem meg be kell fizetni még adókat az ő egészségügyi támogatását , meg még ami juttatásokat kapnak az egy évre lebontva rengetet pénz, tehát én több mint 200 ezer forintot ráköltök egy munkásra és akkor ez mi?

2020. nov. 1. 16:43
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Könnyű mondani, hogy termelje ki, megnézném a sok okostojást, hogy itt hogyan termelne ki annyi pénzt, hogy több száz ezreket fizessen 9 embernek!

Budapesten meg nagy városban lehet kitermelhető ez, de itt nem! Becsületes emberként mint én legalább is nem , én nem seftelek meg sunyiskodok, bejelentem a munkásokat is!

Az meg, hogy BMW kell mert válság van egy vicc! Eladtam egyik autómat csak , hogy ne kelljen embert kirúgni a tavaszi válság alatt se! Én a munkásaimat becsülöm és a családjaikat is akiknek ételt teszek az asztalára azzal hogy foglalkoztatom a családfőt! Azt már meg se említem, hogy amennyi ételt kapnak az több hónapi ellátmány! És akkor ezt a fizetés felett.

2020. nov. 1. 18:12
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Fél disznó még mindig nem elég 1 családnak több hónapra... Az semmi
2020. nov. 1. 18:19
 23/41 A kérdező kommentje:
Évente kétszer kapnak nem kis mennyiséget, az összeadva hidd el kijön több hónapra! Nyilván nem egy 10 fős családnál de a munkásaimnak több hónapra elég ezt tudom!
2020. nov. 1. 18:24
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
És továbbra sem reagál a felajánlásra :'D
2020. nov. 1. 18:52
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
A nagy nemlétező vállalkozásod. :D
2020. nov. 1. 18:58
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs annyiért embered,akkor ott más annak a munkának a piaci ára, ennyi.
2020. nov. 1. 18:59
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Itt meg azon megy a hiszti hogy a takarító 4 órás munkába megkapja a 80ezret. :D

2020. nov. 1. 18:59
 28/41 A kérdező kommentje:

#27 Van több emberem is és a régiek már rég nem 110 ezret kapnak csak!

Itt az újoncokról beszélek a tojáshéjjal a fenekükön! Kijönnek az iskolábal vagy még azt se végzik el kell a munka és semmi tapasztallattal és nem akarnak dolgozni csak több száz ezres fizetésekért, itt falun! Mikor meg mondom, hogy menjen akkor Pestre az meg nem jó mert ott drága az albérlet!

Na mondom akkor döntsd el fiam, sokan meg inkább nem jönnek el dolgozni hanem otthon eltartatják magukat a szülőkkel!

2020. nov. 1. 19:03
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Már Balázska célkeresztjébe is bekerültél. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

2020. nov. 1. 19:05
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te kezdőként béna voltál, más még nem az. Apám speciel az iskola mellett indította a saját egyéni vállalkozását festőként, már akkor értett hozza, most 40 évvel később meg pláne. Csak azért vannak ott az emberek nálad, mert sajnos nincs másik munkahely a környéken, ezt ki is használod, azt nekik éhbért
2020. nov. 1. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!