Mondanátok olyan budapesti irodai munkát, ahol 250 ezret nettóban minimum megkapnék?
Azt értjük, hogy maradni akarsz, de amivel ezt biztosítani akarod nem így működik. Ha nagyon maradni akarsz, akkor menj el pincérnek/pultosnak valami jobb helyre (tehát ne egy VIII. kerületi késdobálóba), ahol megfordulnak a külföldiek, ha már elméletben jól beszélsz angolul. Ott összeszedsz havi 220-250 ezret, borravalóval lehet többet is. Aztán meg elvégzel el valami barista, vagy mixer tanfolyamot és kicsit kényelmesebb lesz a szitu.
Bár ma ez se biztos, hogy egyáltalán bárki keres ilyen pozícióba valakit hála a járványnak, de a te kvalitásaiddal kb csak ennek van realitása, amiből viszonylag fájdalommentesen összeszedsz ennyi pénzt.
Vidék alatt nem a kéz utcás zsákfalut értettem (egyébként én is ilyen helyről jövök), hanem a nagyobb városokat, megyeszékhelyeket: Szeged, Debrecen, Győr, Pécs stb.
De te tudod. Maximum elfogy a pénzed és újra értékeled az igényeidet.
Akkor le is zárhatjuk a kérdésedet szerintem. Érettségivel sajnos egy tucat leszel a piacon és mindenki 250 nettót szeretne, meg nyugis adatrögzítést, papír tologatást, 8 órában. Tanulni kéne bizony vagy lejebb adni az elvárásaiból, de nálad ugye ez nem opció. Ismerek ilyen embert, aki úgy akar élni, amit nem tud kifizetni magának. Majd meglátod.
Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!