Mondanátok olyan budapesti irodai munkát, ahol 250 ezret nettóban minimum megkapnék?
“ Nem a kérdésre reagáltam, hanem az olyan pökhendi, beképzelt válaszokra, hogy "Mire fel adnának betanított munkára 375k bruttót??? Nem értesz semmihez."”
Ennek mi köze a gyári betanított munkások szidásához??? A kérdező adatrögzítésért akar ennyit. Semmi szakmája nincs, nem ért semmihez, de olyan összeget akar, ami ma csak szakmával ill. diplomával reális. Neki nincs egyik sem.
De gyári betanított munkáért sem reális ennyi magyar viszonylatban, pláne nem budapesti munkahelyeken. A nagy ipari parkokban pótlékokkal és túlórával igen.
Nincs itt olyan melód, amivel az albérletárakat fedezni lehet. Nem folytatsz tanulmányokat, amik ide kötnek. Nem szakosodtál semmi olyan iparágra ami csak Budapesten létezik.
Mit keresel hát egy méregdrága budapesti albérletben?:)
Én amikor felismertem a tényt pár éve, 21 évesen, hogy nem terem túl sok babér Budapesten (egy darab közepes érettségivel, 0 nyelvvizsga, 0 nyelvtudás, semmi képzettség), akkor tudod, mit csináltam, kérdező?
Ott hagytam Budapeste és inkább leköltöztem vidékre.
Nem fogok senkit se fárasztani az élettörténetem részleteivel, de lassan végzek az egyetemen, rengeteget tanultam, van gyakornoki helyem, van helyünk a párommal, akit itt ismertem meg.
Neked "vidék" nem opció? Vannak kiváló vidéki egyetemek és élhető, megfizethező helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!