Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mondanátok olyan budapesti...

Mondanátok olyan budapesti irodai munkát, ahol 250 ezret nettóban minimum megkapnék?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyravágyó, de ennyi minimum kell ahhoz, hogy kifizessem az albérletem és legyen étel a tányéromon minden nap. Egyelőre a szüleim segítenek ki amyagilag, de szeretnék teljesen a saját lábamra állni.

2020. okt. 18. 09:15
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
85%

“ Nem a kérdésre reagáltam, hanem az olyan pökhendi, beképzelt válaszokra, hogy "Mire fel adnának betanított munkára 375k bruttót??? Nem értesz semmihez."”

Ennek mi köze a gyári betanított munkások szidásához??? A kérdező adatrögzítésért akar ennyit. Semmi szakmája nincs, nem ért semmihez, de olyan összeget akar, ami ma csak szakmával ill. diplomával reális. Neki nincs egyik sem.

De gyári betanított munkáért sem reális ennyi magyar viszonylatban, pláne nem budapesti munkahelyeken. A nagy ipari parkokban pótlékokkal és túlórával igen.

2020. okt. 18. 11:05
 22/49 anonim ***** válasza:
20%
Te csak három kérdőjelet tudsz egy kérdés végére tenni? Te általánosságban nézed le a betanított munkásokat, függetlenül attól, hogy mit csinálnak. Akkor is, ha itt hisztizel.
2020. okt. 18. 11:10
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, irreálisak az igényeid sajnos, bármennyire is szomorú. De, mivel abból kell főzni, ami van, ezért én azt javaslom, hogy mindenképp helyezkedj el vhol annyiért, amennyit adnak neked (ez egy érettségivel diploma és szakma nélkül adminisztrációs területen kb nettó 130-160 ezer között lesz). Emellett kezdd el képezni magad l, menj el egy esti iskolába és szerezz egy specifikus szakmát, amivel jobb kilátásaid vannak, addig pedig támaszkodj a szüleidre, maradj otthon, saját lábra pedig akkor állj, amikor már megvan a szakmád és annak megfelelő fizetést kapsz.
2020. okt. 18. 11:24
 24/49 A kérdező kommentje:
A szüleim tőlem 350 km-re laknak, nem opció az otthonmaradás. Ennyi pénzből épp csak ki tudnám fizetni az albérletem, de ételre nem maradna.
2020. okt. 18. 11:26
 25/49 anonim ***** válasza:
72%
Akkor egy ideig támogassanak anyagilag, vagy csináld meg nappalin a képzést. Ha ez nem opció, akkor bérelj csak egy szobát a külvárosban, ott a mostani időkben találsz már 30-40 ezerért is, azt ki lehet gazdálkodni alacsonyabb fizetés mellett is.
2020. okt. 18. 11:36
 26/49 A kérdező kommentje:
Már számukra is megterhelő ez ès én sem akarok rajtuk tovább élősködni. Írtam, hogy az egyetemet nem fogom folytatni. Ha másikat kezdenék, olyat, ami valóban érdekel, csak önköltséges képzésre vennének fel a pontjaim alapján és igazság szerint a tanulásba már eléggé belefáradtam. Nem szeretnék totál idegen emberekkel együtt lakni, szükségem van arra, hogy este egyedül legyek otthon (vagy a párommal, de 2 hónapja nincs), ne kelljen hallgatnom a másik szobában a lakótársam zaját vagy azt, hogy felhozza a barátait, barátnőit. Nincs jogosítványom, a külváros emiatt nem jöhet szóba, fél óránál hosszabb buszos úton pedig mindig hányingerem van.
2020. okt. 18. 13:14
 27/49 anonim ***** válasza:
84%

Nincs itt olyan melód, amivel az albérletárakat fedezni lehet. Nem folytatsz tanulmányokat, amik ide kötnek. Nem szakosodtál semmi olyan iparágra ami csak Budapesten létezik.

Mit keresel hát egy méregdrága budapesti albérletben?:)

2020. okt. 18. 13:16
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor felismertem a tényt pár éve, 21 évesen, hogy nem terem túl sok babér Budapesten (egy darab közepes érettségivel, 0 nyelvvizsga, 0 nyelvtudás, semmi képzettség), akkor tudod, mit csináltam, kérdező?

Ott hagytam Budapeste és inkább leköltöztem vidékre.

Nem fogok senkit se fárasztani az élettörténetem részleteivel, de lassan végzek az egyetemen, rengeteget tanultam, van gyakornoki helyem, van helyünk a párommal, akit itt ismertem meg.

Neked "vidék" nem opció? Vannak kiváló vidéki egyetemek és élhető, megfizethező helyek.

2020. okt. 18. 13:39
 29/49 A kérdező kommentje:
Nem opció, egy picike vidéki faluból származom, ahol borzasztóak az életkörülmények, oda semmikép nem megyek vissza. Már 10 éves koromban is arra vágytam, hogy Budapestre költözhessek és nagyon szeretek itt élni, nem költöznék el.
2020. okt. 18. 14:07
 30/49 anonim ***** válasza:
71%
Néha nem a vágyaink diktálnak, hanem a lehetőségeink. Teremtsd meg, hogy a vágyaid diktáljanak, ehhez kaptál itt tanácsokat. Persze az is opció, hogy nem csinálsz semmit, hanem nyígsz tovább.
2020. okt. 18. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!