Mondanátok olyan budapesti irodai munkát, ahol 250 ezret nettóban minimum megkapnék?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyravágyó, de ennyi minimum kell ahhoz, hogy kifizessem az albérletem és legyen étel a tányéromon minden nap. Egyelőre a szüleim segítenek ki amyagilag, de szeretnék teljesen a saját lábamra állni.2020. okt. 18. 09:15
11/49 A kérdező kommentje:
Én beérném kevesebbel is, de az albérlet nagyon drága mindenütt Budapesten. Egy szóval sem írtam, hogy nem tudok angolul.
2020. okt. 18. 10:26
12/49 anonim válasza:
@11 Mennyire tudsz? Ha középfokon beszélsz, akkor az melókhoz sokat nem ér.
13/49 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgám nincs, de közép-felsőfok közötti szinten vagyok, mondjuk azt, hogy erős középfok.
2020. okt. 18. 10:29
14/49 anonim válasza:
Mi az az erős középfok? Folyékonyan tudsz beszélni minden hétköznapi témáról gondolkodás nélkül?
15/49 anonim válasza:
Úristen, hova keveredtem. A válaszolók szerint a betanított gyári munkásra senkinek nincs szüksége. Akkor bizonyára ők nem fogyasztanak semmit.
16/49 anonim válasza:
15, te miről beszélsz??? A kérdező IRODAI betanított munkát akar.
17/49 anonim válasza:
Nem a kérdésre reagáltam, hanem az olyan pökhendi, beképzelt válaszokra, hogy "Mire fel adnának betanított munkára 375k bruttót??? Nem értesz semmihez."
18/49 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Rengeteg SSC-s pozíció van ahol megadnak ennyit, valahol sokkal többet is.
Mutatok egy példát:
Ehhez pl. tényleg semmi extra tudás nem kell (gyakorlatilag adatrögzítő meló), és a fizetés bruttó 450-500 között van.
19/49 anonim válasza:
A semmire sehol. Ez a fizetési igény valahol a belépő szint egy multinál, mint pl. "manager asszisztens" (leánykori nevén titkárnő, felettestől függően mekkora felelősségi körrel), de az még legalább egy nyelven folyékonyan beszél, hogy tudjon egyeztetni pl a francia HQ-ban ülő Jean-nal és van legalább valami gazdasági/jogi/high-end bölcsész (mondjuk PR, de az már MA szint) végzettsége (értsd minimum BA, nem valami szakközepes pénzügy-számvitel papírka).
20/49 A kérdező kommentje:
Igen, tudok. A linkelt hirdetésnek nem felelek meg, emiatt: Degree in Business Administration, Economics, Marketing or other related fields.
2020. okt. 18. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!