Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mondanátok olyan budapesti...

Mondanátok olyan budapesti irodai munkát, ahol 250 ezret nettóban minimum megkapnék?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyravágyó, de ennyi minimum kell ahhoz, hogy kifizessem az albérletem és legyen étel a tányéromon minden nap. Egyelőre a szüleim segítenek ki amyagilag, de szeretnék teljesen a saját lábamra állni.

2020. okt. 18. 09:15
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Én beérném kevesebbel is, de az albérlet nagyon drága mindenütt Budapesten. Egy szóval sem írtam, hogy nem tudok angolul.
2020. okt. 18. 10:26
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
@11 Mennyire tudsz? Ha középfokon beszélsz, akkor az melókhoz sokat nem ér.
2020. okt. 18. 10:28
 13/49 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgám nincs, de közép-felsőfok közötti szinten vagyok, mondjuk azt, hogy erős középfok.
2020. okt. 18. 10:29
 14/49 anonim ***** válasza:
91%
Mi az az erős középfok? Folyékonyan tudsz beszélni minden hétköznapi témáról gondolkodás nélkül?
2020. okt. 18. 10:36
 15/49 anonim ***** válasza:
2%
Úristen, hova keveredtem. A válaszolók szerint a betanított gyári munkásra senkinek nincs szüksége. Akkor bizonyára ők nem fogyasztanak semmit.
2020. okt. 18. 10:36
 16/49 anonim ***** válasza:
92%
15, te miről beszélsz??? A kérdező IRODAI betanított munkát akar.
2020. okt. 18. 10:40
 17/49 anonim ***** válasza:
26%
Nem a kérdésre reagáltam, hanem az olyan pökhendi, beképzelt válaszokra, hogy "Mire fel adnának betanított munkára 375k bruttót??? Nem értesz semmihez."
2020. okt. 18. 10:43
 18/49 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehetetlen. Rengeteg SSC-s pozíció van ahol megadnak ennyit, valahol sokkal többet is.

Mutatok egy példát:

[link]

Ehhez pl. tényleg semmi extra tudás nem kell (gyakorlatilag adatrögzítő meló), és a fizetés bruttó 450-500 között van.

2020. okt. 18. 10:45
 19/49 anonim ***** válasza:
75%
A semmire sehol. Ez a fizetési igény valahol a belépő szint egy multinál, mint pl. "manager asszisztens" (leánykori nevén titkárnő, felettestől függően mekkora felelősségi körrel), de az még legalább egy nyelven folyékonyan beszél, hogy tudjon egyeztetni pl a francia HQ-ban ülő Jean-nal és van legalább valami gazdasági/jogi/high-end bölcsész (mondjuk PR, de az már MA szint) végzettsége (értsd minimum BA, nem valami szakközepes pénzügy-számvitel papírka).
2020. okt. 18. 10:50
 20/49 A kérdező kommentje:
Igen, tudok. A linkelt hirdetésnek nem felelek meg, emiatt: Degree in Business Administration, Economics, Marketing or other related fields.
2020. okt. 18. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!