Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem engem választanak...

Miért nem engem választanak ki állásinterjún, ha hajlandó vagyok minimálbérért is megcsinálni, amit mások csak 250 - 300 ezer forintért?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 19:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy HR és vagy? Cégem van, de ilyen visszataszító alakot eszembe nem jutna foglalkoztatni
2020. okt. 18. 11:20
 22/32 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy ebben a kategóriában egy HR-es előszeretettel osztja az észt, és ugyanannyi pipája van, mint neked. Valószínűleg te vagy, csak letagadod.
2020. okt. 18. 11:28
 23/32 anonim ***** válasza:
91%
Én már 2 hosszászólásodból leszűrtem, hogy ritka irritáló ember vagy, pedig nem vagyok se HR-es, se vezető. Szerinted nem tűnik fel akkor bárkinek az interjún percek alatt, hogy milyen borzasztó a személyiséged?
2020. okt. 18. 11:37
 24/32 A kérdező kommentje:
De, feltűnt, hogy megjátszott szerepet szeretnének, ha bemutatnék.
2020. okt. 18. 11:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen emberrel senki sem akar együtt dolgozni tutira ezért nem vették fel megvan a megoldás
2020. okt. 18. 12:14
 26/32 A kérdező kommentje:
Mert jobban szeretnek olyannal dolgozni, aki végigüli egy műmosollyal az interjút, és azt hazudik magáról amit akar?
2020. okt. 18. 12:15
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
Igen, nálad mindenképp jobban.
2020. okt. 18. 12:47
 28/32 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Szerintem nem érted a kérdésemet. Ha két ember pontosan ugyanazokat válaszolja, ugyanolyan mimikával, a bérigényt leszámítva, akkor melyiket veszik fel? A minimálbérest vagy a 300 ezrest?"

Attól függ, hogy olyan-e a munka, amiért általában minimálbért szoktak adni, vagy olyan, amire a 300e a reális fizetés. Ha amúgy a két ember teljesen megegyezik.

"De, van tökéletes válasz. Az a tökéletes válasz, ami miatt téged fognak kiválasztani. Már hogyne lenne ilyen?"

De azt nem megtanulod, hanem te magad vagy, és az adott munkaadó épp azt keresi.

"Mondja, akit eleve azért HR-esnek vettek fel, mert a többi munkára alkalmatlan."

Ezzel a hozzáállással mondjuk nem hiszem, hogy bármiben is bármelyik cégnek megfelelnél, még minimálbérért sem. Kivéve persze az alapítványi iskolát.

"De, feltűnt, hogy megjátszott szerepet szeretnének, ha bemutatnék."

Hát... Ha az vagy, akit itt adsz, akkor nem azért nem vettek fel, mert minimálbérrel is beéred. Maximum arra fogod, mert annyi eszed sincs.

"Mert jobban szeretnek olyannal dolgozni, aki végigüli egy műmosollyal az interjút, és azt hazudik magáról amit akar?"

Nem. Olyannal szeretnének együtt dolgozni, aki normális, értelmes ember. Itt azt muntatod, hogy rád egyik sem jellemző. Pedig vannak ilyen emberek. Elhiszem, hogy te egyet sem ismersz.

2020. okt. 18. 13:08
 29/32 anonim ***** válasza:

Visszatért

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Következő interjúkon mondj értelmes bérigényt és majd számolj be az eredményekről.

2020. okt. 18. 21:20
 30/32 A kérdező kommentje:

Miért hazudozol? Itt a kérdéslistám, semmi közöm hozzá:

[link]

2020. okt. 18. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!