Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most mit csinaljak? A torveny...

Most mit csinaljak? A torveny ki mellett all?

Figyelt kérdés
Szept. 30an beadtam a felmondasom. Ugye a felmondasi ido 1 honap (ezt beleirtam) majd a vegen kertem, hogy a felmondasi idom felet engedje el. Elfogadta, alairta. Szoban megalapodtunk, hogy elenged hamarabb de nem tudja mikor. Ilyen nincs szerintem. Kozben kaptam egy allaslehetoseget 19. Tudnek kezdeni. (Most csutortokon telik le a felmondasi idom fele). Viszont most kozolte, hogy nem enged el es ragaszkodik a felmondasi ido 30 naphoz vagy valaszthatok hogy elenged csutortokon viszont nem fizeti ki az eddig ledolgozott munkaberem. Torveny szerint jar az 1 honapra jaro ber plusz a kinem adott szabadsag.
2020. okt. 12. 10:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A konyvelo annyit mondott, hogy a fonokom mondta, hogy keszitse a papirjaim pentekre ossze. De jelentkezek majd.
2020. okt. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!