Mekkora havi jövedelemtől számít valami gazdagnak?
Viszonylag régóta fórumozok itt, eddig bármikor megkérdeztem még soha senki nem tudta levezetni hogyan jön napi 1000-ből - tehát összesen havi 30ezer forintból Budapesten egy ember egész havi minden, tehát összes étkezése.
Feltételek: Nem ugyanazt eszed minden nap, legalább napi 4x de inkább 5x étkezel - az is ér ha az uzsonna egy banán - és betartod azokat az alapvető kritérumokat amitől nem lesz krónikus betegséged egy éven belül.
Hát pl fél kg bab párszáz forint. És mindent akciósan kell venni. Étterembe járni nem lehet.
Gazdasági diplomával nem lehet jól keresni, havi 200-300-at lehet. Főleg vidéken.
Én megbántam, hogy egyetemre jöttem, mert apám villanyszerelőként havi 700-at keres. És vidéken, igen.
"Céges menzán se kéne enni ha 1500-2000 egy alkalom. 1500 már egy teljes napi kaja. De kijön az 1000-ből is"
Hát, azért ez nem drága egy menüért. Még itt megyeszékhelyen is 1200-1300 forint egy menü a kifőzdében. Céges menza is hasonló ár. Mondjuk nálunk is drágább lett, mióta új, budapesti szolgáltató viszi, előtte 1000 körül megkajáltam, sőt, fél adag gyros volt 600 forint és totál elég volt.
Bak Norbert köszönöm a hitvány választ. Van haszongepjarmuvunk de pénzbe kerül nem is kevésbe. magától nem termel pénzt , persze átvitt értelemben igen. De akkor a személyautóm is termel mert a buszozasi időt ha munkával töltöm akkor több jön be mint a havi költsége az autónak.
De nem termeli magától, csak nekem ad lehetőséget többet és hatékonyabban dolgozni.
De még mindig várom a havi 40ezres kocsikat.
"De amúgy ti komolyan mit dolgoztok, hogy ennyit kerestek?"
Én pl programozó vagyok. PTI Bsc és 15 év gyakorlat után keressek is jól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!