Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT szakma/Webfejlesztés/Progra...

IT szakma/Webfejlesztés/Programozás otthagyása. Más is tett/tenne így?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy másban is felmerült-e ilyen érzés, aki ezeken a területeken dolgozik.

Érdekelne, hogy mi volt a fő ok, amiért elhagytad/elhagynád az IT-t, mint fő szakma. Kiégés? Stressz, stb?

Érdekelne, hogy milyen területre váltottál.

Privátban is jöhet válasz, ha esetleg leírva túlzottan rátok ismerne valaki.

Én is le fogom írni dióhéjban, én miért gondolkodom a váltáson.

2020. okt. 5. 15:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a befutott válaszokat. Tanulságosak. A 9-es válaszolóhoz hasonlóan én is arra eszméltem rá, hogy nincs más végzettségem, vagy amihez úgy tudnék érteni, vállalkozni meg nem tudok normális tőke nélkül, de talán nem is akarnék.

Az nálunk is egyre jobban igaz, hogy minden pofára megy, és ahogy te is írtad én sem vagyok a nyalizós típus. Nekem fontosabb, hogy bele tudjak nézni a tükörbe.

"Inkább leszek betyár, a nagy rónaságban.

Mint, hogy szolga legyek, a császár udvarában..."

A te példád is érdekes 10-es, mert a magam életében pont ezt az előrelépést hiányoltam, az is igaz, hogy tehettem is volna érte többet. Viszont látom, ennek is lehet árnyoldala. Az tuti, hogy most egy kiégésben vagyok. Illetve már teljesen érzelemmentes állapotban a munkám iránt. Teszem amit kell, de ennyi. Semmi motiváció, lelkesedés, stb. Azért nincs ez így jól, de most épp a beletörődés stádiumában vagyok, illetve nem IT terület felé kacsintgatok.

Köszi a válaszokat!

2020. okt. 14. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Némileg hasonló témában írtam ki én is egy kérdést korábban - ott leírtam az én meglátásaimat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

2022. dec. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!