Webfejlesztés menő szakma? Vagy lerágott csont?
Ahogy irtak, ha ertesz hozza jol lehet vele keresni, de a mai naoig rengeteg az oop nelkul spagetti kodot taknyolo keretrendszereket megtanulni nem kepes kokler, akiknek egy tdd vagy egy mezei unit teszt, dokumentacio keszites is gondot okoz.
A gond az h marha egyszeru eljutni olyan szintre ahol mar tudsz valami "latvanyosat" csinalni, de ez ahhoz, hogy hozzaerto szakember legyel meg edes keves. Es sajnos a legtobben ezen a szinten meg is allnak.
A legjobb kifejezés tényleg az, hogy "jövő-menő". Jönnek az új szabványok, mennek a régi keretrendszerek, minden folyton változik, és neked ezzel lépést kell tartani. A webfejlesztés az a terület, amire a leginkább jellemző a folyamatos változás, Elég csak megnézni pl azt, hogy mennyit változik a JavaScript nyelv két szabvány között. az ES6 úgy átalakította az egész nyelvet, hogy rá sem ismersz :D És ez még csak a JavaScript, a különböző keretrendszerek, technológiák ugyanúgy jönnek-mennek. Pár éve még azt se tudta a világ, mi az Angular, ma meg már azon törik többen a fejüket, hogyan álljanak át Angular2-re. Ilyen ez a világ, 2 évente szinte kicserélődnek a használt technológiák :D
(Backend részen egy picit stabilabb a dolog, de ne bízd el magad)
Szerintem a php közepesen nehéz nyelv. Én 2 hét alatt rengeteg dolgot tanultam, meg tudok írni nulláról egy teljes cms rendszert ami dinamikusan működik.
Nem igazán értem mit kell érteni hozzá. Tudjad és kész. Meg persze azért értsd is amit gépelsz a kódban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!