Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Segítség! Érdemes ezt tanulni...

Segítség! Érdemes ezt tanulni 2018-ban? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom nagyon, sőt rengeteg ilyen kérdés van, de bármilyen segítség jól esik most.

Teljesen tanácstalan vagyok.

Viszonylagosan tömör leszek.

Van egy szakmám amivel nem vagyok megelégedve.

Ideje sokmindenen gondolkoztam így a webfejlesztésen is.

Agyaltam rajta hogy elvégzek egy képzést, amire nem a karrierem tenném.... de támpontot ad honnan, hogy induljak el az iskola falain kívül.

Ha azt mondom hogy munka mellett, időt pénzt, segget nem sajnálva belekezdek ennek a szakmának becsületesen a megismerésébe, tanulásába az kifizetődő ma Magyarországon?

Viszonylag kevés álláshirdetést látok mint webfejlesztő.

Érdemes ebbe belevágni? Financiálisan megéri időt szánni rá?

Nem egy év alatt akarok hirtelen sokat keresni, de szeretnék egy biztosabb szakmát mind anyagi mind stabilitás szempontjából.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

2018. dec. 2. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem erdemes 8 altanos azt lehez menni a gyárba
2018. dec. 2. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Valóban ennyire rossz a helyzet?
2018. dec. 2. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 marhaságokat ír.

Igen, érdemes megtanulni, de előre figyelmeztetnélek, hogy az ilyen vacak tanfolyamokkal/képzésekkel lényegében semmire nem mész, értéktelen hulladék szemét szinte az összes, hülyéknek.

Akkor vágj bele, ha tényleg érdekel annyira, hogy szabadidődben is ezzel foglalkozz (ráadásul itt non-stop önképzés van), pl. saját webappot/webappokat készíts szinte már szórakozásból - ezeket nem mellesleg nagyon szívesen látjuk referenciaként is. Azt sem árt megjegyezni, hogy ehhez a pályához azért elég tehetségesnek is kell lenni...

Aztán hogy kifizetődő-e? Én már 23 évesen majdnem nettó 1 milliót kerestem (ennek már pár éve), de én nagyon komolyan álltam hozzá, inkább elhivatottságként tekintettem rá, sem mint szükséges munkaként. Ma vállalkozásom van ugyanezen a területen, szerintem nem nagyon kell magyaráznom, hogy a "pénzügyi gond" itt ismeretlen fogalom.

2018. dec. 2. 17:16
 4/6 TappancsMancs ***** válasza:
Annyit tennék hozzá a 3-ashoz, hogy a képzések azért egy valamiféle alapnak jók, de bőven tovább kell hozzá tanulni.
2018. dec. 2. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:

A fejlesztés hianyszakma,mert amiről nem beszélnek, hogy amúgy szellemi droidmunka Magyarországon.

Szinte semmi önálló döntésed nincs. Kódolás és kódolás az egész előre elkészített tervek alapján.

Azért hiányszakma, mert sok tudás kell hozzá, de rémunalmas 2-3 év után. Cserébe jól fizet.

2018. dec. 4. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 amiről te beszélsz az a code monkey, amiről ha van hozzá érzéked, legfeljebb 1-2 éven belül ki lehet, sőt, ki KELL lépni.
2018. dec. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!