Hogy oldják meg egyesek, hogy Pesten élhessenek? Vidéken nincs munka, de a pesti lakbért se tudom fizetni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Adnának 250 nettót, abból 150 elmenne lakbérre, ott lennék hogy semmit se tudok félre tenni2020. okt. 1. 23:38
11/21 anonim válasza:
Szobabérlés kevésbé frekventált kerületben. Közben önfejlesztés, hogy többet érj a munkaerőpiacon
12/21 anonim válasza:
Milyen az a vidék ahol nincs meló ?
13/21 anonim válasza:
Gondolom a 4 az a kis sorocskeje mellol bufog
14/21 anonim válasza:
"minek kelljen más embereket elviselnem?"
Pl. annak, hogy Pesten elhess. Nem erről szól a kérdés? 🙄
15/21 anonim válasza:
Mi kocsiban lakunk párommal Pesten.
16/21 anonim válasza:
Megértelek, én is vidéki vagyok, negyven-ötven helyre adtam be a pályázatom és semmi. Mi is költözünk fővárosba. Itt vidéken jelenleg esélytelen elhelyezkedni. Nagyon sokan vagyunk álláskeresők.
17/21 anonim válasza:
Miért nem tetszik az embereknek hogy kocsiban lakunk? Ingyen van víz és áram. Nem kell sírni, hogy nem tudjuk kifizetni a lakbért és a rezsit.... hmmm....
18/21 anonim válasza:
Csak azért pontozták le, mert ők nem szeretnének úgy élni, nyilván.
19/21 anonim válasza:
Hát akkor sírjatok tovább, nem kell a megoldást keresni ami az orrotok előtt van.
20/21 anonim válasza:
"Ingyen van víz és áram."
Honnan? És hogy tudsz megfürödni a vízben, ha egy kocsiban élsz?
Ez nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!