Milyen álláslehetőségek közül választhatok ilyen kvalitásokkal?
Nemsokára hazaköltözöm (Budapestre) az Egyesült Királyságból. 6 évet éltem ott, nincs nyelvvizsgám, de felsőfokon beszélem a nyelvet. Dolgoztam már fényképészetben, különböző promóciós ügynökségeknél, számtech üzletben, ahol végül üzletvezető voltam.
Matematika/informatika diplomám van, eddig nem vettem sok hasznát, de megvan.
Szerintetek milyen állást kereshetek ezzel? Nem karrier, inkább részmunkaidő. Van mellette egy kisvállalkozásom, onnan is jön bevételem, de szeretném kiegészíteni
- Mekiben takaritó
- KFC-ben takaritó
- Burger kingben takaritó
Jó, látom van, aki nem akarja megérteni a kérdést. Számtalan dologhoz értek, nem kezdem el részletezni. A kérdés az, hogy azok alapján, amiket leírtam, milyen "szférában" érdemes keresgélnem.
Promóciós ügynökségeknél marketinges asszisztens, fényképészetben - sosem találod ki - de fényképeket készítettem, az üzletvezetés meg nem egy darab tevékenységi kör, hanem magába foglal legalább 14-et kezdve a beszerzéstől egészen a bankolásig, de még az újoncok kiképzése is benne volt.
Ott látom a feszültséget a szituációban, hogy nem igazán leszel motivált egy 200-250.000Ft-os bérajánlattól.
Így elég nehéz lesz melót találnod...
Az IT diploma nem rossz, de ott meg pont a tudás a lényeg, nem a papír. Szóval, ha nincs gyakorlatod, akkor az eléggé felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!