Milyen állással lehet nettó 200ezret keresni?
Figyelt kérdés
Van egy cukrász szakmám. Esetleg vendéglátásban próbálkozzak? Vagy van olyan üzlet ahol nettó 200-at fizetnek? 18L2020. jan. 11. 17:51
1/9 anonim válasza:
Bármelyik gyárban, operátorként megkeresel ennyit.
Vendéglátásban is lesz ennyi bőven, főleg Bp-en.
2/9 anonim válasza:
Az első pontatlan, vidéken azaz az ország keleti részén a netto 200 ezer elég álomfizetésnek számít.
Budapesten netto 300 ezer forint simán
Győr és környéke számíthatsz netto 200 ezerre
Ország keleti részén még gyárban se nagyon kapsz netto 180 ezernél többet.
3/9 A kérdező kommentje:
Fejér megyei vagyok, budapest is megoldható. Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2020. jan. 11. 18:47
4/9 anonim válasza:
Budapest és környéke, több műszakos operátori melóval simán
5/9 anonim válasza:
Budapesten pl. kávézóban megkeresel ennyit simán.
6/9 anonim válasza:
2# nagyon el van tévedve.. Győr környékén 200? Viccelsz ugye?
Dél-Keleten árufeltöltőként pótlékokkal meg van nekem is a 190..
8/9 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy ha van egy cukrász szakmád és érdekel is, akkor abban helyezkedj el. Abban lehet jövőd, tapasztalatoz szerzel és majd nő a fizetésed. Egy Mcdonalds-os, vagy egy operátori munkával viszont mindig szar lesz a fizetésed, és nem vezet sehova.
9/9 anonim válasza:
Székesfehérváron is simán megkereshetsz annyit, nem kell azért Pestre menned. Fehérváron szerintem cukrászként ennyi megvan+otthon feketén ismerősöknek torták rendelésre, az is nagy plusz bevétel. Operátorként is kereshetsz ennyit fehérváron, ha jól tudom 250-300 körül kapnak a többműszakosok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!