Hogy oldják meg egyesek, hogy Pesten élhessenek? Vidéken nincs munka, de a pesti lakbért se tudom fizetni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Adnának 250 nettót, abból 150 elmenne lakbérre, ott lennék hogy semmit se tudok félre tenni2020. okt. 1. 23:38
1/21 anonim válasza:
250 nettóból Budapesten nem egyedül bérelsz lakást. Amikor már van normális fizud, akkor költözöl, addig szobabérlés.
2/21 anonim válasza:
Ingázás.
Társbérlet.
Olyan munka, amihez adnak szállást.
...
...
3/21 A kérdező kommentje:
De ha nincs párom, meg antiszoc vagyok akkor hogy találjak társat akivel bérlek?
2020. okt. 1. 23:47
4/21 anonim válasza:
Sehogy. Akkor maradsz Karakószörcsögpusztán anyádékkal segélyen és sírsz. Mint most. Aki nem alkalmazkodik, tanul, igyekszik, az éhes marad.
5/21 A kérdező kommentje:
A szakmai képességeim megvannak, de minek kelljen más embereket elviselnem?
2020. okt. 1. 23:53
6/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, utálom az embereket, ha gondolod bérelhetünk közösen egy kecót rohadtul nem fogok hozzád szólni, nem is érdekel mit csinálsz, hagyjál békén.
Na? Jó ötlet?.
7/21 A kérdező kommentje:
Igen
2020. okt. 2. 00:37
8/21 anonim válasza:
#5: mert nem tudod megfizetni azt, hogy ne kelljen másokat elviselned.
9/21 anonim válasza:
Szakmai képességeid alapján nem csak segedmunkára pályázol. Tölts egy fél évet németezéssel és irány a nyugati határszél. Szakmàval még mindig egyszerű. 1400 euróból meg könnyebb lakbért fizetni mint 250 ezerből.
10/21 anonim válasza:
pedig ilyen fizuval kénytelen vagy elviselni másokat, ha nem vagyok képes, keress eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!