Miért ilyen alacsonyak a diplomás fizetések?
Gazdasági diplomával 200-400 nettó körül van, mérnök valamivel több.
Egy villanyszerelő megkeres 650 nettót, de egy kőműves ennél is többet. Nyáron dolgoztam segédmunkásként, ott többet kaptam mint a diplomás bérem. A szaki meg 800 nettót hazavisz egy hónapra. A gázszerelőnk épp most vett a gyerekének egy lakást Pesten. Max egy informatikus tudja megközelíteni egy épitőipari szakmunkás fizetését.
"Nyáron dolgoztam segédmunkásként, ott többet kaptam mint a diplomás bérem. A szaki meg 800 nettót hazavisz egy hónapra."
Az október-március közötti havi fizetése mennyi? Mert a gazdasági vagy mérnöki diplomásnak ugyanannyi, mint a nyári...
Mondom van egy gazdasági diplomám, de szeritnetek nem értek semmihez
Nekem pl szociális fóbiám is van, menedzsment területen meg emberekkel kell foglalkozni, nekem ez nem megy
A diploma után gyakorlatot kell szerezni.
Aki nem hülye, az az életből megtanulja a gyakorlati részt, és tud tovább haladni.
A diploma önmagában semmit sem ér, csak egy ugrodeszka.
Csak azért nem vállalkozok, mert nincs hozzá érzékem, de minden más adott hozzá.
Van ahol megfizetik, van ahol nem a szaktudásom, amit ÉVEK alatt szereztem, nem a diplomával adták.
El kell fogadni, és vagy váltani, amíg a helyedre nem kerülsz. Ez az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!