Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen alacsonyak a...

Miért ilyen alacsonyak a diplomás fizetések?

Figyelt kérdés

Gazdasági diplomával 200-400 nettó körül van, mérnök valamivel több.

Egy villanyszerelő megkeres 650 nettót, de egy kőműves ennél is többet. Nyáron dolgoztam segédmunkásként, ott többet kaptam mint a diplomás bérem. A szaki meg 800 nettót hazavisz egy hónapra. A gázszerelőnk épp most vett a gyerekének egy lakást Pesten. Max egy informatikus tudja megközelíteni egy épitőipari szakmunkás fizetését.

2020. okt. 1. 09:48
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Könyvelés az dögunalmas és női munka

Gazdálkodás és menedzsmenttel mit lehet kezdeni? Azzal nem nyitok könyvelő irodát

2020. okt. 1. 13:00
 22/35 anonim ***** válasza:
88%
neked szerintem érdemes elmenni rakodómunkásnak, az való neked az a csúcs amit elérhetsz:D
2020. okt. 1. 13:02
 23/35 A kérdező kommentje:
Nem kell a mellébeszélés! Én konkrétumot kértem mi az anyám bánatát kezdjek ezzel a fos diplomával
2020. okt. 1. 13:04
 24/35 A kérdező kommentje:
Segédmunkás vagyok nettó 300-ért. Minek mennél rakodómunkásnak?
2020. okt. 1. 13:05
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
nem a diplomáddal van baj, hanem hogy nem értesz semmihez. AKkor legyél segédmunkás ez a csúcs amit elérhetsz, örülj neki, hogy sikerült jó pakolást!
2020. okt. 1. 13:05
 26/35 A kérdező kommentje:

Írj már valami konkrét dolgot, mit nem értesz ezen??

Ezen a szakon nem tanítottak semmi használhatót

2020. okt. 1. 13:06
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Sztem kérj a rektortól időpontot és tegyél hivatalos panaszt.
2020. okt. 1. 13:07
 28/35 anonim ***** válasza:
48%
oké mester milyen konkrétumra vágysz? jelentkezni kell normális állásokra és érteni valamihez. Te nem értesz semmihez ostoba is vagy így esélyed sincs. Én roma fiatalmber vagyok cégem van, pedig olyan diplomát szereztem mint te. Gondolom irigyelsz:) lehet pont te rakod a téglát a házam építésénél:)
2020. okt. 1. 13:08
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

ismét egy diplomás, aki azt hiszi, ha elvégez BÁRMIT, akkor MINDENRE alkalmas lesz és milliós fizetés jár neki.

9/28. Ha meg kell kérdezned, hogy diplomával hogyan vállalkozz, akkor ott hatalmas bajok vannak. Az ilyenekért mondom, hogy a papír marhára nem ad jellemet, IQ-t, max egy szakképesítést.

lehet lepontozni.

2020. okt. 1. 13:13
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt semmi terved, gondolatod hogy mihez szeretnél kezdeni magaddal az életben, mit szeretnél csinálni? Se 15 évesen, se 20, se 25 évesen? Tudod, hogy ne csak úgy ellegyél, hanem legyen egy cél előtted amit mondjuk 5-10-15 év elérni.
2020. okt. 1. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!