Melyik opció lehet a legideálisabb a jövőnket nézve?
Koronavirus alatt ingaznal?
Majd ha egyszer kivesznek a hatarorok es bevagnak 2 hetes karantenba oda is a munka...
Hova jar egyetemre, hogy Sopron meg Budapest is jo?
Nem eleg egy szobaberles?
Minek egy egesz lakast? Nincs gyerek, nem kell verni a penzt.
En igy oldanam meg.
Kedves 1. hozzaszóló. Ahogy írtam jövő szeptemberre lenne ez tervben addig bármi lehet. Jövőre fogja elkezdeni az egyetemet szóval még nincs kivalasztva neki, hogy pontosan hova fog jelentkezni ez is a jövő év zenéje még ez is csak opció ha az előbbit választjuk.
A lakás bérlésre pedig egy egyszerű garzonlakást céloztam meg.
2. Ez nem is rossz ötlet csak félek, hogy elég sok év lesz mire abbol a kevesbol felre tudunk rakni egy lakásra
Nem tudom Ausztria meg úgy egyáltalán ez a külföld dolog a vírus idején szerintem bizonytalan. És oké hogy jövő ősz... De van egy olyan érzésem ez nem fog rendeződni addig.
Én is haza kényszerültem Ausztriabol mert a vírus beköszönte után sokkal nehezebben találtam munkát szinte sehogy konkrétan. Szóval én most maradnék Pesten.
Vagy a másik opció hogy vartok még az össze költözéssel. Nem tudom eredetileg hova valósiak vagytok.
Első probléma, vírus van. Ingázás, munkatalálás minden tekintetben problémás.
Második. Ha beszélsz németül, meg tudod nézni az osztrák álláshirdetéseket és a soproni albérletárakat is. Innentől már matek.
Csajod hogy diplomáznak, ha elköltöznétek?
Ha Budapesten van lakhatásod, ami kevesebbe kerül, mint a piaci albérlet, akkor nem mennék sehova. Dolgoznék azon, hogy rövid úton többet keressek, majd a barátnő munkábaállásával már komoly jövedelmetek lenne, amivel lehet spórolni, majd hitelezni saját lakást/házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!