Tényleg gazdag lehetek a bináris opciókkal? És ha igen, hogy?
Én ezzel gazdagodtam meg, ma már nincs is munkahelyem csak a vagyonom kamataiból élek, nagyon egyszerű.
0. beleraksz annyi pénzt amennyid van
1. vársz
2. kiveszed a hasznot
Látod, ennyire egyszerű, és benne is, mitől bináris, nézd csak meg a számokat: 0 - 1 - 2
2-ig megy csak, tehát bináris.
Én azt mondom, aki van akkora birka, hogy ehelyett dolgozni jár, az meg is érdemli. Miért dolgoznék én, ha a pénz dolgozhat nekem?
Tényleg???, ha te vagy az oldal kitalálója, tulaja, üzemeltetője és sok balek elhiszi, hogy beteszi a 10 000Ft összekuporgatott pénzecskéjét és meggazdagszik...
A valóságban meg 10 perc alatt a seggére vernek, rohannak hitelt felvenni és lenullázzák magukat, majd a beléptetésért járó % reményében mindenkit próbálnak beléptetni, reklámnak álcázott kérdéseket tesznek fel a gyakorin, hogy tudják fizetni a hiteleiket!
Első válaszoló, te még azzal sem vagy tisztában, hogy mi az, hogy bináris...
0-1-2 sehol sem bináris, ugyanis ez már 3-as számrendszer, és három opciót jelent, nem pedig 2-t
1-es nyilván poénkodott. A lényeg, hogy nincs ingyen ebéd és könnyű pénz.
Bináris opcióknál opciónként a nyerés és vesztés esélye kb ugyanannyi, de minden tranzakció után jutalékot fizetsz, tehát hosszú távon bukó, kb mint a rulett.
Lehetsz vele gazdag?
Igen.
Leszel vele gazdag?
Nem.
Menj lottózni, ugyanez, csak kevesebb stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!