Üdv! Olyan embereket keresek, akik már jó ideje kereskednek az IQ option-nél. Kérdeznék pár dolgot. Hogyan kereskednek? Mikor? Mikor nem? Honnan veszik az infókat a döntésekhez? Van-e valahol egy fórum ami ilyen témákat tárgyal?
nah a sok veterán tőzsde cápa megszólalt...akkor ilyen alapon a tőzsde bármelyik formája kamu...csak azért mert valami nagyon nehéz az mitől kamu?vannak olyan emberek akiknek egyszerűen nem való a tőzsde.a gondolkodásuk és az egojuk miatt.lehet én is ebbe tartozok,nem tudom de nem ez volt a kérdés,hogy szerintetek balek vagyok vagy nem.ha már egy kérdésre se tudtok válaszolni akkor hogy lehet olyanról véleményetek amit ki sem próbáltatok,vagy még rosszabb meg sem értettétek csak talán 1-2 gyenge próbálkozás után feladtátok mert könnyebb valamit fikázni mint megérteni.akkor ha követjük ezt a "remek" eszmefuttatást akkor a lottót is be kellene tiltani hisz az is kamu...
álltassátok magatokat ti okos kommentelők,hogy igazatok van igy meg is van magyarázva az egótok... omg
ja?és még mindig nem ez volt a kérdés.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!