Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Két opció de melyiket válasszam?

Két opció de melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

/

A szituáció nem egyszerű,

pár napja vagyok egy cégnél ami majdnem minden szempontból tökéletes, leszámítva a vezetőség arrogáns-agresszív természetét ami miatt romlott az egész légkör.

\

Most kaptam egy másik lehetőséget, személyes interjú a napokban, az ottani vezető a rövid telefonos kommunikációnkból leszűrve igényt tartana a szakértelmemre és elfogadhatónak találja a feltételeimet is.

/

Az első helyen szinte (de nem teljesen) olyan dolgokat kell csinálnom amihez egyébként értek is,több éves tapasztalatom van benne, nem különösebben kell emberekkel kommunikálnom ami jó mert gyakran nehezemre esik feloldódni.

\

A második helyen sok olyan új dolog lenne amiben kb semmi tapasztalatom, nem csak hogy kommunikálnom kell de oktatást is kell tartanom a termékkel kapcsolatban.

/

Az első cég termékeit nem ismerem, nem is különösebben vonzanak.

\

A második cég termékeit sem ismerem behatóan de sokkal közelebb állnak az érdeklődési körömhöz ergo esélyes hogy jobban átlátnám,viszont jelen pillanatban még ott nem tudom mi a helyzet, milyen a légkör.

---------------------------------

Nagyjából ennyi, az első cég esetén szerződésírás előtt állok, viszont nem akarok úgy szerződni hogy egy hét múlva lehet a másodikat választanám.

Viszont lehet hogy a második sem lesz az amit várok, mindkettőt pedig nem lenne jó elveszíteni.

Kérlek mondjatok tapasztalatokat és érveket, hátha az megkönnyíti a döntéshozást számomra.

Köszönöm

2018. febr. 18. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Méltóztass a szerződést elolvasni, ki kell kötni 3 hónap próbaidőt, ami alatt bármikor, indoklás nélkül és azonnal felmondhatsz. Ha nagyon nem jön be az 1. hely, másnap kezdhetsz a másiknál.
2018. febr. 18. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:

"Két opció de melyiket válasszam?"

A harmadikat :-)

Ahol a vezetés arrogáns, ott semmiképpen nem maradnék: én az a típus vagyok, aki inkább dolgozik kevesebb pénzért, de legyen béke, nyugalom: a gyomorfekélyt, a stressztől (is) szerzett rákbetegséget nem lehet megfizetni. meg mi az, hogy pár napja dolgozol és szerződésírás előtt állsz, Eddig nem volt munkaszerződésed? Egyszerűsített foglalkoztatásban voltál?

A második helyre meg még nem vettek fel, arról kevesebbet írtál, de hogy fogsz úgy oktatni, hogy nem szeretsz emberekkel kommunikálni? :-)

Amúgy értékesítés lenne ez a munka?

2018. febr. 18. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagyis sherződés nélkül, feketén vagy most az első helyen...és még bunkók is... hmmm
2018. febr. 18. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért két fontos dolgot nem említettél:

- melyik milyen messze van, mennyit kellene naponta utaznod

- és melyiknél mennyi a fizetés?

2018. febr. 18. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:

A fizetes azonos, a tavolsag pedig kb 30 perc kulonbseg, a masodikhoz fel oraval tobbet kell utazni

2018. febr. 18. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Konyvelore kell varni vagy mifene ezert huzodnak el a dolgok, de ez nem relevans a dontes szempontjabol szamomra

2018. febr. 18. 14:37
 7/8 A kérdező kommentje:

A 3 honap realis, viszont nem biztos hogy varnanak ram akar egy honapot is a masodik helyen ha surgos betolteni a poziciot

2018. febr. 18. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Meg nem oktattam ez igaz, viszont ha ismerek egy dolgot arrol szivesen beszelek masoknak, az oda-vissza kommunikacio es a kerdesek amiket nem tudok megvalaszolni viszont stresszesse tesznek, teny hogy meg soha nem oktattam ezert nem is igazan tudom mire szamithatok ami szinten kisse para

2018. febr. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!