Két opció de melyiket válasszam?
/
A szituáció nem egyszerű,
pár napja vagyok egy cégnél ami majdnem minden szempontból tökéletes, leszámítva a vezetőség arrogáns-agresszív természetét ami miatt romlott az egész légkör.
\
Most kaptam egy másik lehetőséget, személyes interjú a napokban, az ottani vezető a rövid telefonos kommunikációnkból leszűrve igényt tartana a szakértelmemre és elfogadhatónak találja a feltételeimet is.
/
Az első helyen szinte (de nem teljesen) olyan dolgokat kell csinálnom amihez egyébként értek is,több éves tapasztalatom van benne, nem különösebben kell emberekkel kommunikálnom ami jó mert gyakran nehezemre esik feloldódni.
\
A második helyen sok olyan új dolog lenne amiben kb semmi tapasztalatom, nem csak hogy kommunikálnom kell de oktatást is kell tartanom a termékkel kapcsolatban.
/
Az első cég termékeit nem ismerem, nem is különösebben vonzanak.
\
A második cég termékeit sem ismerem behatóan de sokkal közelebb állnak az érdeklődési körömhöz ergo esélyes hogy jobban átlátnám,viszont jelen pillanatban még ott nem tudom mi a helyzet, milyen a légkör.
---------------------------------
Nagyjából ennyi, az első cég esetén szerződésírás előtt állok, viszont nem akarok úgy szerződni hogy egy hét múlva lehet a másodikat választanám.
Viszont lehet hogy a második sem lesz az amit várok, mindkettőt pedig nem lenne jó elveszíteni.
Kérlek mondjatok tapasztalatokat és érveket, hátha az megkönnyíti a döntéshozást számomra.
Köszönöm
"Két opció de melyiket válasszam?"
A harmadikat :-)
Ahol a vezetés arrogáns, ott semmiképpen nem maradnék: én az a típus vagyok, aki inkább dolgozik kevesebb pénzért, de legyen béke, nyugalom: a gyomorfekélyt, a stressztől (is) szerzett rákbetegséget nem lehet megfizetni. meg mi az, hogy pár napja dolgozol és szerződésírás előtt állsz, Eddig nem volt munkaszerződésed? Egyszerűsített foglalkoztatásban voltál?
A második helyre meg még nem vettek fel, arról kevesebbet írtál, de hogy fogsz úgy oktatni, hogy nem szeretsz emberekkel kommunikálni? :-)
Amúgy értékesítés lenne ez a munka?
Azért két fontos dolgot nem említettél:
- melyik milyen messze van, mennyit kellene naponta utaznod
- és melyiknél mennyi a fizetés?
A fizetes azonos, a tavolsag pedig kb 30 perc kulonbseg, a masodikhoz fel oraval tobbet kell utazni
Konyvelore kell varni vagy mifene ezert huzodnak el a dolgok, de ez nem relevans a dontes szempontjabol szamomra
A 3 honap realis, viszont nem biztos hogy varnanak ram akar egy honapot is a masodik helyen ha surgos betolteni a poziciot
Meg nem oktattam ez igaz, viszont ha ismerek egy dolgot arrol szivesen beszelek masoknak, az oda-vissza kommunikacio es a kerdesek amiket nem tudok megvalaszolni viszont stresszesse tesznek, teny hogy meg soha nem oktattam ezert nem is igazan tudom mire szamithatok ami szinten kisse para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!