Szerintetek van még valami opció vagy válasszam inkább az öngyilkosságot?
Mindenképpen szakadj ki a jelenlegi környezetedből, tudom nehéz lesz, de hidd el sokat fog segíteni.
Olyan szép ajándékot kaptál, az életet. Kérlek ne dobd el magadtól.
Hozzáállás változtatás kell csupán. Ezek magában szinte nem adnak okot öngyilkosságra.
Írj rám s segítek. Ha jól csinálod, MINDEN mentális betegségedből is kigyógyítalak.
Természetesen ingyen dolgozok.
kamu még mindig
mégha törlik a kommentet is
ha nincs pénze, hogy jár pszichiáterhez?
Szia!
Az öngyilkosság nem megoldás azzal csak elmenekülsz a problémák elől és nem megoldod.
Az élet ajándék semmi esetre se dobd el magadtól!!!
Kiút mindig van mindig csak meg kell keresni.
Soraidból egyértelműen látszik, mennyire aggódsz a szüleidért, és mennyire megvisel az, ahogy ők elcseszték az életüket.
Abba bele gondoltál már, hogy milyen következménye lenne ennek, amit tervezel a szüleid életére?
Jó semmi esetre sem csak rosszabb lenne…
Az hogy a szüleid élete ennyire félre siklót arról te nem tehetsz azért kizárólag csak ők a felelősek.
Az öngyilkossággal csak még nagyobb kárt okoznál az életükben.
Azzal, sokkal jobban tudnál segíteni nekik is, ha rendeznéd magad körül az életed, mert biztos vagyok benne h fontos vagy számukra, még ha ezt most nehezen is tudják kimutatni…
Most nehéz neked tudom, de nem szabad fel adni.
Nagyon negatívan látod most magadat és az életedet. Ami nem meglepő hisz a leírtak alapján eléggé negatív környezetben élsz.
Elsősorban ezen kell változtatnod.
Környezetváltásra van szükséged.
Mert ott van benned valahol még most is az az agilis céltudatos lány, aki egykoron voltál.
Elkel kezdened a saját életedet élni és nem a szüleid problémáival ennyire azonosulni.
Nyilván valóan a szüleid élete rettenetes körülményei miatt jutottál ide. Ez az, ami miatt ennyire negatívan gondolkodsz most magadról és a világról, de a világ nem ilyen és te sem vagy ilyen.
Ha az ember negatív környezetben él és hagyja, hogy azok magával sodorják, akkor szörnyű módon fogja magát érezni és látni a világot.
Változtatnod kell, de nem így…
Az első válaszát adtam volna én is.
Az öngyilok csak egy menekülés. De a menekülésnek a legrosszabb és legkellemetlenebb változata amit soha nem szabad választani.
Van jó megoldás a menekülésre. Környezetváltozás.
Szóba hoztad a lelépést külföldre. Ez egy jó megoldás. Nem kell ahhoz gazdag pártfogó. Keress olyan hasonló korúakat akik ugyanígy készülnek külföldre és fogjatok össze. Itt az interneten is kereshetsz társakat. Ha kevés pénzed van akkor add el néhány dolgodat. Kezdd el tervezni az egészet most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!