Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik lenne a legjobb opció?

Melyik lenne a legjobb opció?

Figyelt kérdés

20 éves, most vizsgázó logisztikus ügyintéző vagyok. Szeretnék 1, vagy 2 éves OKJ-t elvégezni még pluszban, főként államilag támogatottba gondolkozom. Párommal szeretnék összeköltözni, nagy eséllyel egyenlőre albérlet. Ő messziről jönne hozzám.

A két opció:

1 - Nagyobb városba mennék továbbtanulni, ahol több a lehetőség OKJ közül, így menne 1 évig. Második évben albérletet keresni párommal, de elsősorban neki munka kell. Tanulás mellett, mivel nappalit szeretnék, még járna nekem ellátás, így betudnék szállni a költségekbe. Természetesen van félretett pénzem a biztonság kedvéért.

2 - Itthon, kisebb városba maradnék, ahol kb. 2 OKJ van ami közül választhatok, de azok is.... igen. Ugyanúgy páromnak munka kell. Nekem annyiból lenne szerencsés, hogy esélyem van protekcióval munkát szereznem, ahol a gyakorlatomat végeztem. Viszont itt albérlet kicsit másabb, illetve párom nem annyira szeretne ideköltözni hosszabb távra édesanyámhoz.

Mi lenne a legjobb megoldás?

2016. febr. 4. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hogy a párod anyádhoz költözzön azt szerintem felejtsd el...
2016. febr. 4. 18:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném hidd el :D Csak alternatíva, pl 1-2 hétbe ha minden rendbe lenne.
2016. febr. 4. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!