Szerintetek melyik a legjobb románc opció női Shepard számára a Mass Effectben?
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 20:20
1/5 anonim válasza:
Az a fura, hogy az emberi opciók (Kaidan, Jacob, Kelly, Samantha, Diana...) meglehetősen unalmasak, míg a más fajból származó társak (Liara, Garrus, Thane, Samara) ugyan fantasztikusak, de nekem azért a fajok közötti erotika még mindig kicsit bizarr.
Talán kicsit Liara felé húz a szívem, mert egy kis esély van arra is, hogy a női Shepard-öm gyereket nemzett neki... :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt olvastam, hogy az emberiek unalmasabbak, sajna.
Még nem igazán döntöttem, mert azért az űrlény x ember nekem is kicsit bizarr, de az unalmas sztorikat meg nem szeretem. :D
Köszi a választ!:)
2015. okt. 28. 13:50
3/5 anonim válasza:
Én már régóga neki szeretnék állni ennek a játéknak, csak valahogy sosem jön össze, de ha egyszer nekiállok én biztos Garrust választom.
5/5 anonim válasza:
Én Thane-t mondanám, de csak azért, mert úgy nagyon kerek a történet (meg nagyon szép szerelmi szál). Tragikusnak tragikus, de a Mass Effect 3-ban, különösen Citadel DLC-vel az egyik legérzelmesebb. Garrusé aranyos, és pár ponton megható, viszont ha vele nincs románc, akkor a harmadik részben egymásba szeretnek Talival, ami rengeteg nagyon bájos párbeszéd, és humoros jelenet forrása, így sosem volt szívem szétzilálni a párost. Kaidan szintén kedves sztori, de semmi extra, az tényleg egy teljesen átlagos szerelmi történet, ahol van egy kis bizalmatlanság, pár nézeteltérés, de összességében látszik, hogy a két karakter mennyire közel áll egymáshoz. Liarával még nem vittem végig, de mivel neki barátként is rengeteg szerepe van a sztoriban, nem tudom, hogy mennyit ad majd hozzá a szerelmi szál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!