Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún szerencsés...

Állásinterjún szerencsés lenne ezt magamtól elmondani, előnyt jelentene a többi jelentkezővel szemben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a munkáltató nem kérdezhet rá, de én szívesen elmondanám magamról, hogy külföldön sterilizáltattam magam, így nem lehet gyermekem és nem is szeretnék sosem. Ezáltal látná a munkáltató, hogy velem hosszú távon számolhat és nem kell azon aggódnia, hogy vajon mikor megyek el szülni vagy a gyerek után hányszor leszek táppénzen/ szabadságon. (Húszas éveimben járok.)
2020. szept. 28. 13:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis fontos a munkáltató szemszögéből, hogy stabilan számíthat-e rám vagy 2 év múlva elmegyek szülni és utána még 3 éves koráig otthon akarok lenni a gyerekemmel.
2020. szept. 28. 16:08
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted a szülés az egyetlen ok ami miatt valaki abbahagyja valahol a munká? Elárulom, nem:)
2020. szept. 28. 16:11
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem, nyilván mindkét fél felmondhat, de a szülés is gyakori.
2020. szept. 28. 16:12
 14/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Aki ilyesmit ír, hogy a székletem fotózzam le, az nem hinném, hoy normális, a kettő dolgot össze sem lehet egymással hasonlítani."

A fotója tényleg semmitmondó dolog. Ugyanakkor egyre több helyen kell széklet- és vérmintát adni. Ez (is) azért kell, hogy meg tudjanak győződni arról, hogy a munka a véredben van, vagy sz*rsz rá.

2020. szept. 28. 16:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Örökbefogadni is lehet, úgyhogy ez sem 100% garancia
2020. szept. 28. 17:19
 16/25 A kérdező kommentje:
Nyilván azt sem szeretnék. De egy több évesen örökbefogadott gyereket ne hasonlíts egy kisbabához.
2020. szept. 28. 17:31
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Babát is lehet örökbe fogadni, honnan tudja a munkáltató, hogy azt nem fogsz?
2020. szept. 28. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Értsd már meg, hogy normális helyeken nem foglalkoznak vele.

Még középvezetői szinten sem.

És amúgy, hogyan gondoltad felvázolni?

2020. szept. 28. 18:26
 19/25 A kérdező kommentje:
Lehet sok mindent, de gyakorlatilag nagyon kicsi az esélye, hogy babakorú gyereket fogadj örökbr. De ez esetemben tárgytalan, így hagyjuk. Nyilván nem a legelső mondatom lenne ez, hanem a végén, mikor megkérdezi az interjúztató, hogy van-e kérdésem, akkor a kérdéseim után mellékesen megjegyezném ezt, hogy hosszú távú terveim lennének az adott cégnél, maximális elkötelezettségem bitztosítékául kijelentem, hogy nem fogok és nem is tudnék szülni, mivel el vagyok kötve és egyéb módon sem szeretnék gyermeket.
2020. szept. 28. 19:38
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Van kérdése? Sterilizáltattam magam, így nem fogok szülni. Ja és ha kapok egy jobb ajánlatot máshonnan se megyek sehova mert elkötlezett vagyok a cégnék. Sőt ha akarják a seggem fölé tetováltatom a céglogót is!

Csináld így! Vagy tetováltasd a homlokodra, hogy el vagyok kötve és büszke vagyok rá!

2020. szept. 28. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!