Mekkora a legnagyobb fizetés, amit kaphatok ennyiért?
Figyelt kérdés
az az igazság,hogy még egyetemista vagyok,így csak az érettségit tudom felmutatni,ami vmi...abbólis inkább a matek-fizika lett nagyon jó,ilyen beállítottságú vagyok(95%,85%)
tehát az a kérdésem,hoyg a legjobb esetbe milyen munkát kaphatok ezekért,és kb mekkora jövedelemmel...
2010. aug. 7. 16:44
1/3 anonim válasza:
én érettségivel dolgozok 4 műszakba gyárba mínőség ellenőrként,és 90.000Ft-ot keresek. Jah,és nem nlztlk miylen eredménnyel zártama sulit
2/3 anonim válasza:
A bizonyítvány a lényeg, leszarja mindenki, hogy hanyas lett.
3/3 anonim válasza:
Szerencsétől függ. A jegyeid senkit nem érdekelnek. Eleinte én is büszkén házaltam a kitűnő érettségimmel, de még soha senkit nem érdekelt :)
Ha jók a képességeid, akár érettségivel is felvehetnek nagyon jó állásba, 150 ezres vagy ,agasabb jövedelem sem kizárt.
De az átlag inkább a minimálbér körül mozog :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!