Mire elég egy középiskolai tanári fizetés?
Nem, csak amellett, hogy Németek ellen versenyzel, ott vannak az Abdul bevándorlók, őket kell még leköröznöd:D
Biztos nem lehetetlen, sose próbáltam értelmiségi állást, de 80 %-ban nem ott helyezkednek el az emberek. Ha tényleg anyanyelvi a tudásod (ugye tanárként minimum) menj el inkább vmelyik multi magyar küldöttjeként (HVG állásbörzéken elég sok az ilyen típusú állás) és keresd betegre magad:D
300 ezret készhez? te hol élsz utolsó? nem itt, az biztos...
én 4. tanévemet kezdem, idén emelték a fizetésem, kerek 93-94000 ft, amit kézhez kapok átlagba. Mert ha szünet van, elmarad óra (iskolai rendezvény miatt, ahol egyébként ott vagyok) azt még ebből levonják....
Októbertől-Április végéig lehet szakkört tartani, heti 1x. Ha nincs szünet, és meg tudom tartani mind 4 szakkört abban a hónapban, sikerül 3 000 ft-ot pluszba összeszednem. És akkor már buli van, mert legalább nem a fizetésemből veszem a fénymásoló papírt a dolgozatoknak...
Félretenni 5 000 ft-ot tudok havonta. Nyaralni nem járunk.
Sok embert ezen a pályán csak a hivatása szeretete tartja meg. Mi pont a napokban ültünk össze a férjemmel, és beszültük meg, hogy így előbbre jutni lehetetlen. Utolsó tanévemet kezdem meg szeptemberben. Külföldre megyünk. Majd ott fogok később tanulni, hogy ismét oktatásban dolgozhassak.
L. K. ---
Ez az új törvényben szerepel egyébként. Örültünk is mint majom a farkának, hogy végre nem éhbérét dolgozunk, de jött is két hét múlva a hír, hogy minden változtatás életbe lép, de a fizetéseket egyelőre sajnos nem tudják emelni....
Ha szerinted olyan jól keresünk,neked is megérné, nem? Gyere és állj be közénk, csak 1 hetet bírj ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!