Sokan miért hitelre, Babaváróra, CSOK-ra meg hasonló baromságokra akarják a saját és családjuk életét alapozni?
Jó, a cégnél az osztályvezetőnk pedig milliós tandíjú magániskolába járatja a gyerekeit. Ők aztán tuti nagy előnnyel indulnak az életben, akkor akinek ez nem fér bele, annak ne is legyen gyereke? Ez nyilván sarkítás, de a gondolatmenetedből el lehet jutni akár erre a következtetésre is.
Kilátástalanság.
Egyébként amit itt írt valaki, hogy ezek az állami hitelek nem a szegényeknek valók, teljesen helytálló. Nagyon sokan megpályázzák, de csak kevesen kapják meg.
Oké és miért kell lepontozni mert én három gyereket akarok. Miért kéne külön órára járatni? Nem kell ötven fele beiratni én meg úgy gondolom. Jó ha te gyereked ezt igényli meg még tudod engedni akkor oké. De had dontsem már el hogy mi az amit tudok vállalni.
A másik dolog hogy én keresek 200 felett nettóban a párom pedig fél milliót akkor az a havi szinten a fenntartásra én úgy gondolom elég három gyereknel is! Ne keverjük össze a havi kiadásokat meg azt hogy ingatlant akarsz venni!!
700ezerbol szerintem meg lehet élni.. már bocs. És képzeld el nekem is két húgom van és ennek a toredekebol is szépen fel lettünk nevelve. Mindenre jutott még ha szűkösen is néha de soha nem volt az hogy ne jött volna ki. Szóval le lehet pontozno ezek után is hogy mit képzelek hogy három gyereket akarok. Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!