Más fiúk is szoktak "nyávogni", vagy hasonló baromságokat mondani egy mondat után? Én rászoktam erre, de sajnos le kell szoknom róla? Csak mert beszóltak.
szal úgy kezdődött hogy sokat animézem és rámragadt hogy pár mondatom végére odategyem hogy "nyaa ". és először csak poénkodtam itthon, és a dédnagyim mindig mondja hogy "jaj, hát nem vagy te macska" de az a baj hogy ez kicsit túlnőtte magát, és átragadt az életbe is, és a barátaim elött is csinálom mostanában, őket nem zavarja, mivel lányok, szerintük cuki is, de tegnap este mikor mentünk nagyon kellemetlen volt mert hallotta egy nagyobb darab dagadt f érfi, és odajött bu*zizni, és féltem hogy meg akar verni, mert már részeg is volt. hogy lehet erről leszokni?
f
EZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!
:DDD VICCES MOST NAGYON NAGYOT RÖHÖGTEM.
amúgy szokj le róla,régebben én is átvettem egy két dolgot a mesékből és elég ciki volt.
Hát ha egy dagadt részegtől becsinálsz lehet van valami abban aminek nevezett. Amúgy ha egy lány azt mondja cuki egy fiúra az a lány/magyar szótárban is bu*zi...
Az animék meg jók az én egyik haverom folyamatosan arigatozott (japán köszönöm) amíg egyszer részegen le nem neveltem róla mert halálra idegesített... annyira leneveltem róla, hogy már egyáltalán nem is szól hozzám...
Én régen baz*megoltam de tényleg kötőszónak és mondatvégi írásjelnek használtam, úgy szoktam le, hogy egyszerűen eldöntöttem, hogy többet nem és kész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!