Valóban? Minden ismerősöd orvos, jogász, ügyvéd, mérnök, meg programozó? Nagy menő csávó lehetsz nem semmi!
2020. szept. 23. 14:52
12/24 anonim válasza:
Nem vagyok csávó. :-D
2020. szept. 23. 14:55
13/24 anonim válasza:
En evente valtok munkahelyet, csak kkv-nal dolgozom, az elmult 6 evben egy ceggel talalkoztam aki minimalberrel jelent be. Azota ott is valtozott a helyzet, mar nincs boritekozas.
2020. szept. 23. 16:15
14/24 anonim válasza:
#11 "Minden ismerősöd orvos, jogász, ügyvéd, mérnök, meg programozó? Nagy menő csávó lehetsz nem semmi!"
En mernok vagyok, es lehet hogy nagykepuen hangzik de azon ismeroseim 90%-a akikkel beszelo viszonyban vagyok, szinten mernok vagy programozo. Ketto gyermekkori barati tarsasagombol mindenki gepesz vagy vill.mernok lett, aki nem az pedig szoftverekkel foglalkozik. Mindenki a sajat erdeklodesi es tevekenysegi korenek megfelelo emberekkel kontaktal javareszt.
De pl. parom diplomas apolo, legtobb ismerose szinten apolo vagy orvos. Attol hogy te mas szakmakban tevekenykedsz, nem kell cinikus hangnemben szamonkerni valaki barati koret.
2020. szept. 23. 16:21
15/24 anonim válasza:
14: pontosan! (engem csávózott le az előbb a kérdező... :-D)
similis simile gaudet.
Nyilván egy értelmiségi ember hasonlóakkal barátkozik. Már csak azért is, mert ilyenekkel van együtt kb. gimis-egyetemista kora óta.
A mi baráti körünk 30+ éve kb. ugyanaz.
2020. szept. 23. 17:08
16/24 anonim válasza:
Ajj verjétek még a nyálatokat, nem a okostojásokról van szó, hanem az átlagról. Fellengzős vadba.rmok. Bár én kétlem hogy az átlagon felüli intelligenciával rendelkezők majd a gyk-n fognak dicsekedni, meg fellengezni elég alpári dolog, úgyhogy nem tudom ki veszi be a ti meséteket. Bárki tud bármit írni. Én is állíthatom magamról, hogy mérnök vagyok és 5 nyelven beszélek. És akkor mi van?
2020. szept. 23. 17:56
17/24 anonim válasza:
Sajnos sok ilyen magyar kisvállalkozás van.
Ha annyira csóró a főnök, hogy a vállalkozás a minimálbért sem tudja kitermelni, akkor nem érdemes oda menni dolgozni.
Ha a főnök bmw-vel jár neked meg minimált akar fizetni akkor egy címeres gazember és te csak rosszul jársz mert mindenben át fog verni téged is és az ügyfeleit is.
Nem is értem miért állnak szóba emberek ilyen munkáltatóval.
Mivel elég sok ilyen vállalkozó van úgy látszik van rájuk ereslet a munkaerő piacon.
2020. szept. 23. 18:07
18/24 anonim válasza:
A nemzetközi multik nem. A magyar KKV-k sokszor igen, de ők is többnyire inkább csak a szakképzetlen munkaerőt.
2020. szept. 23. 19:21
19/24 anonim válasza:
#16 Itt csak te voltal alpari, pont ezzel a hozzaszolasoddal. Attol hogy ilyen formaban megnyilvanulsz, sem a munkakorom sem a barati korom nem fog megvaltozni.
2020. szept. 23. 23:24
20/24 anonim válasza:
Meg annyit hozzatennek, hogy 76 allasinterjun voltam az elmult 6 evben, az elobb emlitett vallalkozon kivul SENKI sem akart minimalberrel bejelenteni. Multikhoz egyszer sem jelentkeztem, csak kkv-hoz. Nem mindegy milyen allasra palyazol, milyen szakmai ismeretekkel. Normalis ceg ahol valoban mernoki tervezes, fejlesztes folyik, nem szorakozik a minimalberes meg reszmunkaidos tevekenyseggel. Persze, valoszinuleg megint csak verem a nyalam. 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!