Közel 50 éves vagyok, egy 1 db szombati túlórát kivéve sohasem kaptam még zsebbe pénzt.
2020. ápr. 23. 07:26
2/19 anonim válasza:
Kamionosok általában.
2020. ápr. 23. 07:29
3/19 anonim válasza:
Könyvelőd megint túlzott . Persze vannak ilyenek, de a legtöbb helyen ahol normálisan vagy bejelntve, ott rendesen megkapod a fizetésedet.
2020. ápr. 23. 07:42
4/19 anonim válasza:
Hogy a legtöbb helyen az egyszerűen nem igaz.
Van sok ilyen hely, de megközelítőleg sem "a legtöbb helyen".
2020. ápr. 23. 08:05
5/19 anonim válasza:
Ez inkább a kkv szektorra igaz. Egy multinacionális cégnél pl elképzelhetetlen kb.
2020. ápr. 23. 08:18
6/19 anonim válasza:
Keleti régióról tudok nyilatkozni, itt úgy tűnik, hogy igaz.
Azért nem nyomja fel a munkavállaló a munkahelyét, mert akkor önmagával is kiszúrhat. Ráadásul a felnyomott munkáltató vérszemet is kaphat és bosszút állhat a dolgozón, mert amint megtudja az illető következő munkahelyét, egy emaillel tudja igazolni, hogy spicli az illető és már ki is rúgatta.
2020. ápr. 23. 08:21
7/19 anonim válasza:
3, nem biztos, hogy túlzott a köynvelő. Az előző munkahelyemen volt vagy 40 cégem, mindenhol minimélbéresek voltak, mert az irodavezetőnk ezt hagyta és támogatta.
Mióta saját irodám van, nem dolgozom ilyen emberekkel, tehát nálam nem marad meg az, aki nem képes becsületesen adózni... Ettől függetlenül tudom, hogy rengeteg ilyen van, főleg a kisvállalkozások közt.
2020. ápr. 23. 08:23
8/19 anonim válasza:
9-szer valtottam munkahelyet az elmult 6 evben, abbol 8 magyar tulajdonu kis vagy mikro vallalkozas, 1 kivetelevel mindenhol normalisan be voltam jelentve. Meg hozzatennem azt is, hogy ez ido alatt 150-200 allasinterjun, legalabb a felenel kiemelte a leendo munkaltato, hogy ok bejelentenek, nincs fekete berkiegeszites, ugy mondjam a brutto berigenyem.
2020. ápr. 23. 08:23
9/19 anonim válasza:
Multinál nincs ilyen, viszont kkv szektorban nagyon sok az ilyen. Pl a férjem is építésvezető, illetve projektvezetőként dolgozik bérminimumra jelentve, a többit borítékban kapja. Egy olyan cégnél, ahol több százmilliós, milliárdos munkák vannak. Amúgy jól megfizetik. Amúgy fekete pénzt csak úgy tud adni egy vállalkozás, ha ő is feketén szerezte, vagy valahonnan szerez kps számlát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!