Ha diplomás állásra bruttó 250-et nem akarnak megadni akkor mégis mennyit akarnának? Bérminimumot?
Állásinterjún voltam, szóba került a bérezés is. Nagy merészen bemondtam bruttó 250-et. Erre lefordultak a székről hogy ők nincsenek ilyen bérigényre felkészülve. Nem kérdeztem meg mennyit gondoltak akkor, megköszöntem a csodás interjút és eljöttem.
De szerintetek ha bruttó 250-et nem akartak volna egy diplomás állásra megadni Budapesten, akkor mégis mennyit akartak volna? A bérminimumos bruttó 210-et?
"mert gondolom támogatottra jártál."
szerinted három egymás után lehet támogatott???
" mások elől veszed el a tanulási lehetőséget,"
Nos az első diplomám lassan 20 éves, így ez a vonat már elment, a múltat firtatni minek.
"Elárulom: onnantól fogva hogy ez le van írva : munkakör betöltésének feltétele onnantól fogva ez nem egy szűrő."
De, az. Max nem mondják ki nyiltan, de a célja ugyanaz.
Én is tudok helyeket, ahol direkt plusz dolgokat írtak bele, hogy ilyen végzettség, ennyi idő tapasztalat, aztán csomószor nem is veszik figyelembe.
Ismerősömnek papíron 2 év munkatapasztalata kellett volna, hogy legyen, amikor felvették, mert az volt az álláshirdetésben, viszont friss diplomásként ment oda, szóval sokszor nem számít ez az egész.
35.
Ezt mondom.
Nekem nincs diplomám, de xy szakmai tapasztalatom. Az interjún szóba sem kerül a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!