Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha diplomás állásra bruttó...

Ha diplomás állásra bruttó 250-et nem akarnak megadni akkor mégis mennyit akarnának? Bérminimumot?

Figyelt kérdés

Állásinterjún voltam, szóba került a bérezés is. Nagy merészen bemondtam bruttó 250-et. Erre lefordultak a székről hogy ők nincsenek ilyen bérigényre felkészülve. Nem kérdeztem meg mennyit gondoltak akkor, megköszöntem a csodás interjút és eljöttem.

De szerintetek ha bruttó 250-et nem akartak volna egy diplomás állásra megadni Budapesten, akkor mégis mennyit akartak volna? A bérminimumos bruttó 210-et?

2020. szept. 21. 07:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
+ mások elől veszed el a tanulási lehetőséget, mert gondolom támogatottra jártál.
2020. szept. 21. 19:27
 32/36 A kérdező kommentje:

"mert gondolom támogatottra jártál."

szerinted három egymás után lehet támogatott???

2020. szept. 21. 21:21
 33/36 A kérdező kommentje:

" mások elől veszed el a tanulási lehetőséget,"

Nos az első diplomám lassan 20 éves, így ez a vonat már elment, a múltat firtatni minek.

2020. szept. 21. 21:22
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak a levegőt szívja el mások elől.
2020. szept. 22. 20:57
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

"Elárulom: onnantól fogva hogy ez le van írva : munkakör betöltésének feltétele onnantól fogva ez nem egy szűrő."

De, az. Max nem mondják ki nyiltan, de a célja ugyanaz.

Én is tudok helyeket, ahol direkt plusz dolgokat írtak bele, hogy ilyen végzettség, ennyi idő tapasztalat, aztán csomószor nem is veszik figyelembe.

Ismerősömnek papíron 2 év munkatapasztalata kellett volna, hogy legyen, amikor felvették, mert az volt az álláshirdetésben, viszont friss diplomásként ment oda, szóval sokszor nem számít ez az egész.

2020. szept. 23. 01:24
 36/36 anonim ***** válasza:

35.

Ezt mondom.

Nekem nincs diplomám, de xy szakmai tapasztalatom. Az interjún szóba sem kerül a papír.

2020. szept. 23. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!