Ha diplomás állásra bruttó 250-et nem akarnak megadni akkor mégis mennyit akarnának? Bérminimumot?
Állásinterjún voltam, szóba került a bérezés is. Nagy merészen bemondtam bruttó 250-et. Erre lefordultak a székről hogy ők nincsenek ilyen bérigényre felkészülve. Nem kérdeztem meg mennyit gondoltak akkor, megköszöntem a csodás interjút és eljöttem.
De szerintetek ha bruttó 250-et nem akartak volna egy diplomás állásra megadni Budapesten, akkor mégis mennyit akartak volna? A bérminimumos bruttó 210-et?
Na ja. És még jönnek itt az árufeltöltővel. Tesco árufeltöltő kezdőbére nem bruttó 210....
hanem több.
Hát akkor sokan ennyit érnek ..... ez van.
Persze ha nem vállalom el nézhetem a 4 falat otthon nulla forintért.
"de akkor napi 1-2 óra túlórával számolhatsz fixen,"
Amit hazai sutyerák kkv-hez méltóan persze sosem fizetne ki. Ismerjük a felállást.
"Mert lehet hogy adna neked magasabb bért, de akkor napi 1-2 óra túlórával számolhatsz fixen, akkor meg az lenne a baj, hogy túl vagy terhelve."
Egyik hely fix minimálbér, elvárt túlóra, amit meg is mondtak, hogy nem fizetnek ki. Ehhez hozzájön, hogy szabit is nagyon előre egyeztetett időpontban lehet kivenni, mert akkor a főnöknek kell beülni, nincs helyettes.
Másik, könyvelőiroda, napi bejelentés, havi 3 hét, mert akkor van a munka, szintén elvárt túlóra + havi 1-2 szombat, áfabevallásig, ebben a 3 hétben ott kell lenni, nincs szabi, tp lehetetlen az alkalmi munkavállalás miatt, + a gyerek se legyen beteg, erre fizettek volna, nettó 130-at, de se rendes bejelentés, ha történik valami, akkor nincs tp, szabi, és még a 7710 ft-ot is fizetni kell havonta.
Ez a magyar valóság sajnos.
Ezért nem megyek soha KKVkhez, be sem adom a pályázatom. Mutyizás, be nem jelentés, borítékozás. Nem, köszönöm.
Mellesleg ha nem kell a munkához a diplomád, akkor fizetni se fognak érte. Gondolom te se fizetsz dupla árat, ha szőke a pék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!