Ha diplomás állásra bruttó 250-et nem akarnak megadni akkor mégis mennyit akarnának? Bérminimumot?
Állásinterjún voltam, szóba került a bérezés is. Nagy merészen bemondtam bruttó 250-et. Erre lefordultak a székről hogy ők nincsenek ilyen bérigényre felkészülve. Nem kérdeztem meg mennyit gondoltak akkor, megköszöntem a csodás interjút és eljöttem.
De szerintetek ha bruttó 250-et nem akartak volna egy diplomás állásra megadni Budapesten, akkor mégis mennyit akartak volna? A bérminimumos bruttó 210-et?
"Mellesleg ha nem kell a munkához a diplomád, akkor fizetni se fognak érte"
???? Idézet az álláshirdetésből: a munkakör betöltésének feltétele? befejezett felsőfokú tanulmányok, Bsc /Msc vagy ezzel egyenértékű felsőfokú oklevél.
Hát ennyi. Diplomát vár el bármeddig is csűrjük csavarjuk. De akkor esetleg fizesse is meg. és tök mindegy kell-e a munkához vagy nem mert ő elvárja.
Ez szuro.
Ha nevesiti, vagy legalabb szakiranyt ir, akkor tudom, hogy van koze a papirnak a feladat elvegzesehez.
erről megkérdezzünk egy munkajogászt is hogy ez csak egy szűrő-e?
Mert én már megkérdeztem.
De ha gondolod, jogiforum.hu és ott kérdezd meg.
Elárulom: onnantól fogva hogy ez le van írva : munkakör betöltésének feltétele onnantól fogva ez nem egy szűrő.
Jogi értelemben (sem). legalább annyi esze lett volna az állatjának hogy a hirdetésbe nem írja bele (bizonyítható elmenthető később elővehető)
,???
Nem mindegy mennyit akart volna adni ha a bruttó 250-et nem adta volna meg? mondjuk ezzel kezdtem!
"Ha diplomás állásra bruttó 250-et nem akarnak megadni"
Akkor nem mindegy mennyit adott volna? Kit érdekel? Bruttó 220? 210? mit számít? helyből szar az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!