Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnőki vagy animátori szakma?

Mérnőki vagy animátori szakma?

Figyelt kérdés

Grafikus iskolába járok. Egyszer felvetettem anyámnak h én mérnök szeretnék lenni. Most mondta el h akkor mindenkinek eldicsekedett h én ez akarok lenni és nagyon benne volt ebbe, h ez a szakma nagyon jó lenne és büszke lett volna rám.

Viszont egy normális, épp eszű ember is rengeteget tanul rá, nekem meg mentális próblémáim vannak és matekból is fel vagyok mentve, mert nem tudok számolni. Így nekem rengetek munka lenne ezt a szakmát letenni. Sztem nem éri meg.

Engem már az animátor szakma érdekel inkább, mert több szál, emlék, esemény, élmény stb... Köt hozzá és nem is kell annyit gondolkodni, csak csinálni.

A mérnökök és az animátorok is éjjel-nappal dolgoznak, annyi különbséggel h a mérnökök többet számolnak.

A mérnöki munka helyem már meg lenne, mert anyám olyan cégnél dolgozott és nagy ismerősök lettünk. Van ott betanítás is, meg minden. Nagyon segítő készek stb...

De félek nehéz lenne.

2020. szept. 17. 18:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
Jézusom de gonoszak.. mérd fel hogy mihez van képességed. Ez a te életed és anyukád ne befolyásoljon. Az animáció is erős matekot vesz igénybe, viszont nem annyit mint egy mérnöké. Külföldön keres annyit mint egy hazai mérnök. Ha tényleg problémád van a számításokkal akkor ajánlom neked simán csak a grafikust, kivéve abban az esetben ha nagyon szerkesztésre akarsz támaszkodni. Később tudsz még tanulni a másik szakmából is, mindenre van lehetőség. Minden jót sok szerencsét!
2021. ápr. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!