Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnőki vagy animátori szakma?

Mérnőki vagy animátori szakma?

Figyelt kérdés

Grafikus iskolába járok. Egyszer felvetettem anyámnak h én mérnök szeretnék lenni. Most mondta el h akkor mindenkinek eldicsekedett h én ez akarok lenni és nagyon benne volt ebbe, h ez a szakma nagyon jó lenne és büszke lett volna rám.

Viszont egy normális, épp eszű ember is rengeteget tanul rá, nekem meg mentális próblémáim vannak és matekból is fel vagyok mentve, mert nem tudok számolni. Így nekem rengetek munka lenne ezt a szakmát letenni. Sztem nem éri meg.

Engem már az animátor szakma érdekel inkább, mert több szál, emlék, esemény, élmény stb... Köt hozzá és nem is kell annyit gondolkodni, csak csinálni.

A mérnökök és az animátorok is éjjel-nappal dolgoznak, annyi különbséggel h a mérnökök többet számolnak.

A mérnöki munka helyem már meg lenne, mert anyám olyan cégnél dolgozott és nagy ismerősök lettünk. Van ott betanítás is, meg minden. Nagyon segítő készek stb...

De félek nehéz lenne.

2020. szept. 17. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Jajjjjjj! 😣
2020. szept. 17. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Megválaszoltad magadnak a kérdést.
2020. szept. 17. 18:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok dönteni. Nem tudom melyik. Írtam h hülye vagyok
2020. szept. 17. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Ameddig ennyire bizonytalan vagy, bárhova is mész, nem leszel hosszú életű.

Elsőnek tedd rendbe magad.

2020. szept. 17. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Kb. mintha azt kérdeznéd, hogy túlsúlyos vagy és csípőficamos, de balettáncos szeretnél lenni...

:DDD

Fel vagy mentve matekból (diszkalkulia???), egyáltalán hogy jut eszedbe, hogy mérnöki szakma...???

A mérnök a munkaidejének kb. 80-90%-ban számol!

És nem összeadás-kivonás, hanem nagyon bonyolult egyenletek és számítások!

2020. szept. 17. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Ember! Egy mérnök nem betanított munkás!!!!

Neked tényleg nagyon nincsenek fogalmaid a való életről!

2020. szept. 17. 20:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Anyám mondja ezeket!!! Mert ő egy ilyen cégnél dolgozott!

Meg a mérnöki szakma, több osztályból áll. Van olyan is ahol nagyrészt inkább csak rajzolnak.

2020. szept. 17. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Jajjistenem.... Rajzolnak.... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mint az óvodában, gondolom így képzeled el...

Bakker, előtte kiszámolják, hogy mit "rajzolnak"... Ami igazából most már minden computeren megy, kféle tervezőprogramokkal.

Te amúgy szefós vagy?

2020. szept. 17. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Anyád mit dolgozott az "ilyen" cégnél? Takarítónő?
2020. szept. 17. 20:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Ok megkaptam a választ
2020. szept. 17. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!