Home Office-ban neked hogy néz ki egy munkanapod?
Miért kamuznánk?
Nem minden munkahely multi, ahol gépen nézik, ki mennyit teljesített.
#8: nem minden munkát percre-órára kell elvégezni...
Adott feladatok vannak. Ha elkészülök vele rövidebb idő alatt, akkor Hawaii.... Attól ez még munkavégzés!
Nincs különösebben komplett napi beosztásom.
Reggeli rutinom van. 4-kor kelek, utána készülődés, zuhany, kávé, miegyéb. 5-kor megyek futni, vagy edzeni, ahonnan 7-kor szoktam hazaérni.
Utána a nap folyamán gyakorlatilag folyamatos a munka/pihenés vegyessége. Van olyan nap amikor csak 10-15 percet dolgozom, de van amikor 6 órát is sikerül összehozni.
Soha nem járok folyamatosan irodába.
Ha nagyobb cég a megbízó (Microsoft, Google, Deloitte, PwC, Morgan Stanley, Gerbaud, Mészáros és Mészáros, Four Seasons, Ritz, Samsung, Air China, stb.), akkor az ő tárgyalótermükbe megyek első alkalomnál.
Ha kisebb cég, vagy magánember, akkor közösségi irodák tárgyalótermeit szoktam kibérelni addig.
Virtuális Asszisztens
23/F
Én egyéni vállalkozó szabadúszó vagyok marketing területen, ami azt jelenti, hogy totálisan kötetlen a munkaidőm, legfeljebb egy-egy virtuális vagy telefonos megbeszélésem van néha. 2 gyerekem van, ebből egy ovis korú, egy még kicsi, 1,5 éves, ő mindig itthon van velem, most épp a nagy is nátha miatt. Akkor dolgozom, amikor az apjuk itthon van, ha ügyeletes, akkor amikor alszanak. Nem doglozom végig a napot, szerintem 4 óra a max, amit dolgozok egy nap. De én elég hatékony vagyok, ha nekiállok és az ihlet is megszáll épp, ennyi idő alatt simán letolok annyi munkát, amin anno a kollégáim ültek másfél napokat. Én imádom ezt a szabadságot.
32N
Nekünk nyár második fele óta nincs home office (egyáltalán), pedig imádtam.
Általában 8:30-17 között dolgoztam, fél óra ebédszünet, ha nem volt hőség, az erkélyen, ha az volt, akkor a nappaliban.
Ami az irodában dumálás, telefonnyomkodás, direkt a távolabbi automatához menetel esetleg séta, az otthon mosogatás, teregetés, ruhaelrakás volt.
Egy szoftver üzemeltetése a feladatom.
6:30-kor kelek, megmosakszom, főzök egy teát, 7 körül ülök le dolgozni.
Általában délelőtt szöszmötölök a saját dolgommal, amik belemélyedős feladatok. Délben ebédelünk a párommal, utána iszok még egy teát, aztán délután általában szokott lenni valami megbeszélés, vagy akkor kér a főnök kisebb de sürgős feladatokat.
Délelőtt szoktam munka közben kicsit lazítani vagy házimunkával foglalkozni, de cserébe a "munkaidőm" 2-3 órával hosszabb is. A főnököm és a munkahely vezetése elégedett volt a produktivitással.
(Informatikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!