Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Home Office-ban neked hogy...

Home Office-ban neked hogy néz ki egy munkanapod?

Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 13:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerkesztői munkát végzek (kép + szöveg integráció). Eleinte nagyon nehéz volt átállni a HO-ra, nem tudtam koncentrálni, de már kezdek belejönni. Berendeztem a kis irodámat, laptop + monitorral is megtudom oldani a 2 képernyőt pl. Mosakvás, reggeli, kávé, 9 körül becsatlakozom, kb fél6-ig nyomom az ipart. Közben ugyanúgy hallgatom a podcasteket és a zenéimet, mint bent. Kb. 2 hosszabb szünetet tartok, 1x egy ebéd és egy kávé délután. Szeretem a munkámat, és hosszabb távon magammal szúrnék ki, ha hagynám felhalmozódni a feladatokat.
2020. szept. 16. 17:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Nincs fix rutin, március óta volt olyan nap, amikor 17 órát dolgoztam, meg olyan is, amikor kettőt. Általában 10-kor kezdek és elvileg 6-kor végzek, de a munkamennyiség a lényeg. Ügyfélszolgálaton vagyok vezető egy startupnál.
2020. szept. 16. 18:03
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nagy részetek kamuzik
2020. szept. 16. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért kamuznánk?

Nem minden munkahely multi, ahol gépen nézik, ki mennyit teljesített.

2020. szept. 16. 18:50
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Többet melózok, mint mikor az irodában voltunk.
2020. szept. 16. 20:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

#8: nem minden munkát percre-órára kell elvégezni...

Adott feladatok vannak. Ha elkészülök vele rövidebb idő alatt, akkor Hawaii.... Attól ez még munkavégzés!

2020. szept. 16. 20:18
 17/22 anonim ***** válasza:
67%

Nincs különösebben komplett napi beosztásom.

Reggeli rutinom van. 4-kor kelek, utána készülődés, zuhany, kávé, miegyéb. 5-kor megyek futni, vagy edzeni, ahonnan 7-kor szoktam hazaérni.

Utána a nap folyamán gyakorlatilag folyamatos a munka/pihenés vegyessége. Van olyan nap amikor csak 10-15 percet dolgozom, de van amikor 6 órát is sikerül összehozni.

Soha nem járok folyamatosan irodába.

Ha nagyobb cég a megbízó (Microsoft, Google, Deloitte, PwC, Morgan Stanley, Gerbaud, Mészáros és Mészáros, Four Seasons, Ritz, Samsung, Air China, stb.), akkor az ő tárgyalótermükbe megyek első alkalomnál.

Ha kisebb cég, vagy magánember, akkor közösségi irodák tárgyalótermeit szoktam kibérelni addig.

Virtuális Asszisztens

23/F

2020. szept. 16. 22:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Én egyéni vállalkozó szabadúszó vagyok marketing területen, ami azt jelenti, hogy totálisan kötetlen a munkaidőm, legfeljebb egy-egy virtuális vagy telefonos megbeszélésem van néha. 2 gyerekem van, ebből egy ovis korú, egy még kicsi, 1,5 éves, ő mindig itthon van velem, most épp a nagy is nátha miatt. Akkor dolgozom, amikor az apjuk itthon van, ha ügyeletes, akkor amikor alszanak. Nem doglozom végig a napot, szerintem 4 óra a max, amit dolgozok egy nap. De én elég hatékony vagyok, ha nekiállok és az ihlet is megszáll épp, ennyi idő alatt simán letolok annyi munkát, amin anno a kollégáim ültek másfél napokat. Én imádom ezt a szabadságot.

32N

2020. szept. 17. 08:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nyár második fele óta nincs home office (egyáltalán), pedig imádtam.

Általában 8:30-17 között dolgoztam, fél óra ebédszünet, ha nem volt hőség, az erkélyen, ha az volt, akkor a nappaliban.

Ami az irodában dumálás, telefonnyomkodás, direkt a távolabbi automatához menetel esetleg séta, az otthon mosogatás, teregetés, ruhaelrakás volt.

Egy szoftver üzemeltetése a feladatom.

2020. szept. 17. 09:57
 20/22 anonim ***** válasza:

6:30-kor kelek, megmosakszom, főzök egy teát, 7 körül ülök le dolgozni.

Általában délelőtt szöszmötölök a saját dolgommal, amik belemélyedős feladatok. Délben ebédelünk a párommal, utána iszok még egy teát, aztán délután általában szokott lenni valami megbeszélés, vagy akkor kér a főnök kisebb de sürgős feladatokat.

Délelőtt szoktam munka közben kicsit lazítani vagy házimunkával foglalkozni, de cserébe a "munkaidőm" 2-3 órával hosszabb is. A főnököm és a munkahely vezetése elégedett volt a produktivitással.

(Informatikus)

2020. szept. 17. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!