Szerintetek a járvány miatt ezentúl több lesz a home office és a távmunka részaránya vagy nem igazán lesz változás?
Figyelt kérdés
A munkakörök nem változtak, eddig is lehetett volna sokkal több embernek otthonról dolgoznia. Olyat is mondtak, hogy ha otthonról lehet dolgozni, akkor nem is kell akkora irodát bérelni a cégnek, mint eddig. Szerintetek lesz ebben változás?2020. jún. 24. 19:06
1/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit több lesz, jó eséllyel több cég is felfedezi, hogy lehet otthonról is végezni hatékonyan az adott munkát.
2/10 anonim válasza:
A miénk ugyan kis cég, de nálunk lesz változás, sőt a német anyacégnél is. Ugyanezen logika mentén, hogy lehet olcsóbb a működés, ha kevesebb iroda kell.
3/10 anonim válasza:
Persze, minden cég kisebb irodaházba fog költözni, sokat lehet spórolni a bérleti díjakon.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor kérdem én, ez eddig miért nem jutott eszükbe a cégeknek? Eddig is az volt a céljuk, hogy minél több profitot termeljenek (sok esetben a dolgozók béreinek kárára, persze most sem hiszem, hogy a csökkenő kiadások a bérek növekedését eredményezné).
2020. jún. 24. 20:01
5/10 anonim válasza:
A mi cégünk pl elismerte, hogy féltek, hogy HOból nem lenne hatékony a munka.
6/10 anonim válasza:
A home officehoz azért kell önfegyelem, és a saját munka menedzselésének hajlandósága. A cégek sok pozícióba így is nehezen találnak megfelelő munkaerőt, ha még ezekkel a feltételekkel tovább szűkül a potenciális alkalmazottak köre, a cégeknek sem jó, a munkavállalóknak sem jó. Egy ilyen átállás globális szinten hosszú folyamat, nem egyik hónapról a másikra fog mindenhol végbemenni, de a növekedés meredeksége remélhetőleg változik/változott a kialakult helyzet okán.
7/10 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, holnaptól nem léteznének egyáltalán irodák, és mindenki minden cégnél csak home office-ban dolgozna. Sajnos nem rajtam múlik, de bízok benne hogy az elkövetkező 1-2 évben a cégek is rájönnek, hogy ez a legjobb megoldás mindenkinek.
8/10 anonim válasza:
Nalunk kimondtam h mindenki addig marad ho ba amig akar, mert jol sikerult a ho ra atteres es a munka is elvegzodott. Elozo cegemnel az irodak nagy reszet felszamoljak es meg tobb ho lesz, sot kotelezo ho. Szoval fel lehet keszulni h a jovoben az itsok otthonrol nyomjak majd
9/10 anonim válasza:
Igen, nálunk is marad a távmunka, és kapunk plusz juttatást az otthoni rezsire. Azért ez sem mindegy...
10/10 A kérdező kommentje:
Hmm, ez valoban jol hangzik, mert otthon futesz, vilagitasz, bar igaz, hogy cserebe nem kell utaznod.
2020. jún. 25. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!