Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik ezek a kérdőív kitöltő...

Sissi királyné kérdése:

Mik ezek a kérdőív kitöltő oldalak, amik fizetnek is a kitöltőknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég futottam össze ilyennel. A regisztrálás ingyenes, de vajon tényleg megbízhatóak? És mikkel kapcsolatosak a kérdőívek? Melyik oldalakat ajánljátok (ha ajánljátok)?

2020. júl. 10. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Adunkavéleményére.hu
2020. júl. 10. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Semelyiket. Kár ezekkel foglalkozni.

1. Nagyon keveset fizet, pár forintot, azt is csak akkor veheted ki, ha elérsz x összeget.

2. Alig van kérdőív, 20 év alatt se jutnál el oda, hogy kivehesd a pénzt.

3. Elkezdesz kitölteni egy kérdőívet, már majdnem végzel, erre kiírja: "sajnos az ön véleménye nem releváns".

2020. júl. 10. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is regisztráltam egyszer egy ilyen oldalra kíváncsiságból.

Általában ezeken az oldalakon pontokat kapsz a kitöltött kérdőívek után, amiket átválthatsz forintra. Az első kérdés ami felmerülhet ilyenkor az emberben, hogy miért nem egyenesen forintban van feltüntetve a kérdőívek után kapható pénz mennyisége?

Természetesen azért, mert szívesebben töltesz ki egy 15 perces kérdőívet 50 pontért, mint 5 forintért. Hiába vagy tisztába vele, hogy az 50 pont csak 5 forintot ér. Valahogy mégis jobban működik a pszichológia és könnyebben rá lehet venni az embereket arra, hogy néhány forintocskáért válaszoljon olyan kérdésekre is, amelyek elég magánjellegűek. Csak példának hozom fel, hogy az egyik teszt nálam rákérdezett arra is, hogy hányan lakunk egy háztartásban, mennyi a háztartás bevétele, mennyit költök havonta...stb Persze mindezt miután elkérték a teljes nevedet és az utca híján már tudták hol lakom. ( Az ilyen jellegű kérdésekre mindig hamis adatokat adtam meg )

200 pontért( 20 Forint ) olyan teszteket is lehetőségem lett volna kitölteni, amiben a telefonszámom és a Facebook elérhetőségem kellett volna megadni.

Ha ez nem lenne elég, minden második teszt azzal a felirattal dobott vissza miután kitöltöttem, hogy nem vagyok alkalmas a tesztre...Hát persze... Miután 50 kérdést megválaszoltam. Ezekben az esetekben mindig ugrott a 20 pont.

Így a végén pedig számolgassunk egy kicsit!

Egy teszt minimum 5 percet vett igénybe és 100 pontnál sosem ajánlott többet a többsége.

Ha ezekkel az adatokkal számolunk és azt vesszük, hogy kitöltünk 12 tesztet, melyek után 12*100 pontot kapunk. Akkor egy óra vergődéssel 120 forintot nyersz. Hát ez a 120 forintos órabér nem túl kecsegtető.

+ Az ilyen oldalak ki fizetései körül MINDIG akadnak problémák. Tele van a net olyan emberekkel, akik rááldozták az idejüket és elég pontot gyűjtöttek össze ahhoz, hogy kiutalják a pénzt. Ami nem minden esetben jutott a célba.

Vagyis benyelték.

Én a helyedben nagyon elkerülném ezeket az oldalakat. Időpocsékolás.

2020. júl. 17. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!