Mi értelme van a gyerekek kérdőívezésének?
Az alábbi cikkra/esetre gondolok:
Mire akarják felhasználni ezt az adatbázist, mi értelme van?
ez még csak a kezdet
később jelentést is írhatsz a szüleidről
Na, egy okkal több, hogy az Erzsébet-táborokat messzire elkerüljük.
Én nyaraltam Zánkán, amikor még úttörővárosnak hívták. Elvileg diktatúrában éltünk, de még akkor sem volt ilyen kérdőív. Ma meg elvileg demokráciában élünk...
""erre nincsenek szavak.""
Az összegyűjtött vagy összelopott konzultációs ívek borítékairól a baloldal által kivágott személyes adatok (lakcím, név) tárolásához majd a személyes adatok későbbi felhasználásához vannak szavaid?
Nekem igen!!!
Az összegyűjtött vagy összelopott konzultációs ívek borítékairól a baloldal által kivágott személyes adatok (lakcím, név) tárolásához majd a személyes adatok későbbi felhasználásához vannak szavaid?
Igen vannak szavaim! ezeket a fideszes csicskabanda játszotta el hogy lejárassák az ellenzéket, mint ahogy a sosemvolt mentőst is a fidesz banda küldte rá az MSZP-re hogy elmondhassák hogy lám lám az MSZP egy hírhamissító.
""Igen vannak szavaim! ezeket a fideszes csicskabanda játszotta el hogy lejárassák az ellenzéket, mint ahogy a sosemvolt mentőst is a fidesz banda küldte rá az MSZP-re hogy elmondhassák hogy lám lám az MSZP egy hírhamissító""
Sajnos ilyen elmebetegekkel vagyunk körülvéve!!!!
7-8-ra:
Ha ekkora szamarak, akkor meg is érdemelték.
Nem az a baj, hogy meghallgatták, fölvettek vele egy interjút, hanem az, hogy semmit nem ellenőriztek le, úgy tették közzé.
#9, mert idióták
és egyből tagadtak
semmivel nem jobbak mint a fideszesek
max nem loptak olyan pofátlanul
az mszp mehetne a süllyesztőbe a maffiapárttal együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!