Ez egy újfajta bepalizás? Ti beleestetek már?
Ma az oldalak között böngészve egyszer csak feljött egy kérdőív a Firefox-al kapcsolatban. Nosza, megválaszolom, nem kerül semmibe, viszont kisorsolásra kerül egy telefon. Kitöltöm a kérdőívet, megválaszolom az internetezési szokásokat,.
Ezután jön a Kattints ide (telefon), ami átvisz egy másik oldalra, ahol csak a telefonszámot kell megadni.
Na, ekkor megszólalt a vészcsengő! Miért pont a telefonszámot? Hogyhogy nem email címet?
Egy kicsit lejjebb tekerek és mit látok?
"Ez egy előfizetéses szolgáltatás. Hetente 3 tartalomtételt fogsz kapni, amelynek díja SMS-enként 1270 Ft (+ a használati díjak a telefonodra) mindaddig, amíg nem küldöd el a STOP szót a 0690647702 számra. A díjak a mobilszámládra kerülnek terhelésre vagy az egyenlegedből levonásra. "
Ez aztán a lehúzás!! Heti 4 ezer ft levonás úgy, hogy csak lesel. Nem is tudod, miért, mert szerintem az emberek igen nagy része az Iphone 7 reményében nem is fog gyanút. Legalábbis a számláló szerint rohamosan nő a bepalizottak száma.
De egy lökedék vagy apám.
Persze, nyerhetsz egy iphone-t jóvan.
Aki beleszalad ilyen bugyuta dolgokba, az megérdemli.
IPHONE 7 reményében az emberek nagy része GONDOLKODIK. Nem esik hasra egy primitiv reklámnak.
Bármilyen nyeremény játékot hirdetnek vagy küldenek , rögtön törölni kell.
1-es, nem estem bele - javaslom az értő olvasást :-)
És piackutatásban nem ritka, hogy VALÓBAN díjazzák a választ, a kérdőív kitöltését. Pl. a Tesco kérdőív kitöltéséért már nemegyszer kaptam nyereményt.
Közben ránéztem megint az első, Firefoxos - kérdőíves linkre/oldalra és már le is blokkolták.
Szerintem kamu az összes.
Elmondom hogy lehet iphone 7-eshez jutni.
Elmész a boltba és veszel egyet, csak 2 kiló, ennyi.
De ezek az interneten kamuk mind.
De figyelj tele van a net ilyen átverésekkel.
Ezeknek a kamu embereknek honnan lenne pénze iphone 7-re hogy majd aki kitölti ezt a kérdőívet annak odaadják?
Eleve az is gyanús hogy a linkek össze vissza mutatnak.
olyan mint aki kalóz oldalakon torrentezik megérdemli ha beleszalad egy bit locker vírusba.
Hát, tudjátok...
Többen lehordtok, hogy milyen hüle vagyok, hogy Iphone-t akarok nyerni, stb., de az nem jutott el a tudatotokig, hogy nem ettem meg, épp ellenkezőleg.
SŐT! Akkor most már leírom, mert úgy látom, nem értitek: épp azért írtam meg, egyfajta figyelemfelhívásnak, hogy mások se essenek bele, mert nagyon becsapós (volt).
Mondjuk a leggyakoribb amikor azt nyomják hogy nyerhetsz egy ipad-et vagy iphone-t.
Idióták nem tudják jobb telefon a Samsung, miért nem s8-at ígérgetnek?
Több lenne a bevételük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!