Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy külsőre nem jött volna be, de belsőre annyira bejött, hogy beleestetek, mint vak ló a gödörbe?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt, nem is egyszer :)
2015. júl. 4. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan is volt, hogy se külsőre,se belsőre nem jött be:D
2015. júl. 4. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Nállam ez elég jellemző. A kevésbé szép lányoknak általában sokkal színesebb a lelki világa, és sokkal közvetlenebbek egyenesebbek. Amikor meglátom bennük a szépet, szépen lassan elkezdenek nekem szemet szúrni a külső szépségek is, amit ha megemlítek, akkor szinte kivirágoznak.
2015. júl. 4. 11:33
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es: lehet, h félreértetted a kérdést, nem úgy gondoltam, h beleestél a péniszeddel a puncijába. :) Vagy mégis hogy estél bele, ha se külső, se belső?
2015. júl. 4. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

2#-es vagyok és én voltam a nő. Egyszerűen se külsőre,se belsőre nem volt a zsánerem.Pl idegesített a viselkedése, a hülye poénjai,és mégis egymásra találtunk. Az eszem azt súgta mindig, hogy nenenene!!! Valahogy mégis volt vonzalom. Ez amolyan rózsaszín köd tudod.De mondom a belsője sem volt olyan, hogy megszépítse a külsejét, szóval nem ez volt,hanem valami megmagyarázhatatlan.

De egyébként volt olyan is, hogy a belső szépítette meg a külsőt, viszont az nem tartott sokáig, mert amint történt olyan megnyilvánulása,ami nem tetszett,na az visszarontotta a külsejét is és "kiszerettem" belőle!(csak, hogy a kérdésre is válaszoljak).

2015. júl. 4. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen volt és még mindig felfoghatatlan számomra hogy szépült meg minden kis bénasága a szememben. Belsőre is voltak rossz tulajdonságai amiket utálok egy emberben de még azokat is el tudtam viselni.
2015. júl. 4. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Erre nagyon jó példa vagyok. Pedig sokan udvaroltak nekem akkoriban, azok a tipikus jóképű, sportos "menő" fazonok is, ő meg idősödő volt, alacsony, kopaszodó, kövér, csúnyácska. Nem tetszett először, amikor megláttam, nagyon nem. Erre pont bele tudtam úgy beleszeretni, hogy nem láttam, nem hallottam, futottam utána, mint egy pincsikutya, bármit eltűrtem neki. Nagyon tudott bánni a nőkkel.
2015. júl. 4. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!